Tele-Tele McD


pagi2 buta lagi mmber Qief kejut bangkit dari mimpi indah....semata2 nak teman dorang g interview kat "TELE DYNAMICs" tue ingin ku caci cerca jer tapi takle sebb dorang dah janji nak treat me for lunch....tapi ok la tu dorang kejut bangun pagi klu tak smpi bersawang aku tido :p ....dgn nak tak nak tu Qief kena akur dgn dorang berdua ni....



kiri tu Budak Itam n kanan tu Rhap.... ni la budak2 yang nak interview kat TELE DYNAMICs tue....dan hasilnyer geust what??? on the spot dorang dpt gak keje kat situ....lepas tu tetiba je perut Qief b'bunyi 'kruuuuukkkk'.....terus Qief meroyan ajak dorang g tibai McD kat area masjid jamek.....dah la keje kat McD lunch pown kat McD baru package hehehhe....



Qief suka mamam SPM = Spicy Chicken McDeluxe


dia ni la ma best cousin kat KL ni.....walupun aku selalu bengang tahap dewa dgn dia



lepas dah kenyang kita org g melilau kat semua tmpt....pose sana pose sini.....ni je yang smpt Qief upload yg selebihnyer plk kat MS hahaha :p



2 comments :

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

kerja bru ke kak saly n rhap tu?

QieFLy si Dolce said...

AiZouL tHe aBg keChiK...
ahha tu la keje baru rhap n akak sally....
i pun nak apply part time tapi dah penuh....