Jul 20, 2009

1st day in campus + Gift

haish....pejam celik pejam celik....akhirnya Qief dah masuk Degree erk??? cepat tul masa ni berlalu.....hari ni merupakan 1st day aku kat kampus....mmg besh duduk depan lecture mcm2 perasaan ader ngantok, lapar, cuci mata wakakkaka....1st Qief ingtkan agak bosan n keseorangan gak la cause Qief takde mmber maklum la Qief kan dah tukar course dari Networking into Business....so little bit sad n gloomy gak la....tapi Qief yakin tu bukan penghalang QIef untuk berjaya....

Qief tak risau sngt environment kat campus Qief tu sebb time Diploma dah jelajah kesemua tmpt wakakak....lagipun manala luas sngt setakat 31 tingkat tu ahahaha....yang buatkan QIef rasa terkilan skang ni dress up budak2 junior fulamak bukan main lagi....bagi yang lelaki skinny jean n leather jacket dorang tu huhuhuh mcm ader event besar sngt kat kampus plus dgn rambut panjang dorang huhuhu mmg cantik ikal2 bagai (QIef pown sama gak :p)...walhal nak ke kampus jer...bagi kaum wanita plk ehhehe....trademark yuna amat berleluasa....most of them are wearing yuna stylel....walupun ader yang pakai tu mmg tak bersesuaian namun confident tetap ader....heheheh klu nak taw almost student kat campus ni mcm dah boleh wat rancangan Runway show...

lebey2 lagi dari lobby nak ke lift tue mmg jauh skit so kenala catwalk...nak tak nak kena gak hehehehe...."its a compulsory"



abis je kelas Qief trus tunggu budak JIE nie teman Qief g mamam (lunch)



huh ader pown budak kecik tu kan....CMA,JIE n Qief
kita orang lunch kat Dulang restaurant...dekat je dari campus QIef....



lepas tu boleh plk larik ke starbuck klcc.....haishhhh
cuba teka Qief dgn sapa agaknyer....???




lain citer plk....Cma ni kan baru balik dari jepun....so Qief tuntuk hadiah Qief dari dia hehehe....jeng jeng jeng dia bagi apa kat Qief tadaaaa.....




necklace ni la yang dia bagi.....huhuhuh


siap ader nama QIef lagi....hehheeh



thanx cma....cute bangat.....


P/S = best sngt dapat smbung study balik....mcm tak cayer jer....chayo2....study hard.....and also thanx to budak kechik....luv ya....



12 comments :

<< s| tED| >> said...

wah! seronok ada kawan-kawan baikkan qief..

belajar rajin2... :)

Farihah Ahmad said...

Uhuhuhuuuu~ Tringinnya nk further stdy...

suezensuzanna said...

hah....dh jd runway unikl....best tuh..leh cuci mate:P

HanaKimi said...

Comelnyeer lesung pipit dier(^^)

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh cantiknyer pendant tuh!!
jeles..
nak jugak!!
btw i sooo envy with ur smart..
smart giler dowh!!
wish i can do it5 like that, tp xleh sbb rambut camtuh wat Pojie migrain..
so good luck for ur study..
Pojie pun tgh tggu result pinjaman JPA for my master + pHD study..
hope lepas la..

rizz said...

cntek rntai tu qief heheeh.lawa la rmbut u pjam ley ahhaa

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> >>>>

huhuhu tu la yang best nyer klu kat kampus mmber ramai....

QieFLy si Dolce said...

Farihah Ahmad >>>>

Farihah klu dah bersedia tak salah klu nak proceed into high level....

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>

wakakak tu pasal kat unikl tu mmg ader saje event yg mmbuatkan kita feeling2 catwalk heheh....dah la pagi tadi ader red carpet hehehe....tu tak lain ader event la tu....heheheh

QieFLy si Dolce said...

HanaKimi >>>>

thanx hanakimi....

QieFLy si Dolce said...

||| PöJìé PööH ||| >>>>

thanx pojiee...

wow gud luck in ur master + PHD....

sure ko lagi vouge dari aku.... :P

QieFLy si Dolce said...

rizz >>>>

hehehe nak try ke wig Qief ni....wakkakakak....

nanti Qief bagi pinjam hiks...