Ma cousin AIM....

hye smekum semua....pasal entry ke Pangsun tu tak update lagi coz certain pix still ader kat mmber so lepas amik semua pic tu baru Qief released erk....Untie anis mmg tak sabar nak perli QIef lagi kan hhehehe nakallll.....

ni lain citer plk....ari tu Qief g amik cousin Qief yang study kat unisel....maklumla lama dah tak jumpa dia since sambung study.....AIM nama cousin QIef tu.....mcm anugerah "AIM" plk dah kannn....



ni la dia AIM.....tembam2 berisi je orangnye ahahahah



ni otw nak g amik dia....time tu syok sendiri hahahah



nak sumthing sweet g la McD heheheh



yang ni NO COMMENT....Qief fetish kat suar merah dia hahahahh


P/S = huhuhu malas nyer nak update blog....biar kan bersawang untuk seketika je la heheh tc u guysssss dada.....



12 comments :

suezensuzanna said...

uhuh.....plg suke gambar pakcik yg last tuh

rizz said...

suaa pacek tu cntek hahahha

<< s| tED| >> said...

ekekekekek.. merah nya pak ngah!!!

HanaKimi said...

Suke pix yg syok sendiri tu, comeyyy(^^)
omg..so cute,rs cm nk cubit2 jeer=0

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna, rizz, << s| tED| >> >>>>

heheheh suar pakcik tu mmg menawan kannn....time tu Qief pakai color biru....skali tngok pakcik tu lagi makan ati wakkakak....

QieFLy si Dolce said...

HanaKimi >>>>

hehehe klu brani cubit la wakakak....

larikkkkkkkk

Wai said...

pakcik yg last tu sangat2 la macho... luv the pants... hahahha.....

QieFLy si Dolce said...

Wai >>>>

Qief pown suka gak....

||| PöJìé PööH ||| said...

cute gak kazen dia macam Qiely gak!
hehehehe...

wahh paling xtahan last pic tuh!
fetish katanyer...
ahhahah

QieFLy si Dolce said...

||| PöJìé PööH |||>>>>

tu la i mmg fetish gak kat suar dia tu hehehehhe

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as

chenlina said...

oakley sunglasses
ralph lauren outlet
pandora jewelry
tiffany and co
kate spade outlet
ray ban canada
vans shoes
jordan 6
ray ban eyeglasses
lebron shoes
chenlia20170601