mEEt ma Frenssss.....


Semlm Qief dah budget baik punyer nak g keje kul 10am walaupun ader calling dari mmber ajak lepak "disana" biasanyer Qief rajin lepak "disana" tapi entah la mlm tu Qief rasa malas nak lepak so tertidur ala2 prince charming *matilahhhh....tup2 Qief bangun keesokannya kul 10.30am so biasanyer apa yg korang buat klu dah lmbt mcm tu??? klu Qief sah2 sambung balik tido wakak nak wat mcm mana dah terlanjur katanyerrrr....

OTW nak smbung balik tido tu tiba2 phone QIef merengek2 sebb ader mesej masuk....isk2 sngt potong stim time tu hurm tapi Qief kuatkan semangat baca Mesej tersebut....rupanya mesej tu dari mmber rapat QIef yg nama dia Ween budak ni boleh tahan la...maco gitewwww *maco ker??

dia ajak Qief lepak2 dgn saudara2 yg lain heheh so lebey kurang dalam 12tgh tu dia datang amik Qief....tunggu punyer tunggu tak muncul2 gak perut dah merengek nak diisi....tetiba saja Qief terpandang dihujung simpang kiri ader org jual Carry Puff jadi omputih sat....dari aku nak tunggu mmber aku tu baik aku g isi perut aku kejap....dalam 2 3 4 langkah dah nak sampi kedai tu....Qief tetiba saja di hon dngr rakusnya mcm ni hah PutttttPinnnnPonnnn....dngn segera Qief mmbatalkan niat Qief nak beli Carry Puff tue....sabar je la!!!!





ni la mmber Qief tu.....nama dia ialah WeeN nak kenal ker????



lepas WeeN amik Qief kita orang terus gerak g umah mmber kat Kg BaRu.....heheh sempt g urut badan kannn..yela mmber Qief ni semuanyer lmbt sngt dtang... :P



lepas dah kumpul2 bagai kita orang terus gerak g lunch kat area jalan semarak...dekat dgn UTM klu tak silap ngeee...*sebelah Qief tu R nama dia.....



yang ni plk belah kiri = Arien n kanan = Ween lagikkk :P


and then after that kita orang terus temankan R ke UTM sebb dia ader hal sikit...maklum la orng nak smbung study katanyer....so Qief WeeN n Arien lepak je kat taman UTm tu smbil cuci2 mata.....nyaman gak la UTM tu sebb skang ni dak2 dah abis kelas kot....tak pown still break sem....



ni la akibatnyer terlalu lama tunggu R kat chancellor tu...dia buat apa pun tak tau la kat dlm tu....mcm nak pi pinang anak dara orang....R jgn marah erk????


hurm tak nampak sngtla UTM tu....muka kita orang je full frame kannn wakakaka



lepas settle semua case kat UTM tu kita orang g balik kg pandan coz nak fetch sorang mmber kita org iaitu untie ZAff...chomel kan dia ni...wakkak klu takde dia ni tak meriah event....kiranya dia ni mcm pelengkap majlis la....



apa lagi lepas amik untie ZAff kita orang terus berangkut ke Old TOwn kat area ampang....
sebb ader mende nak bincangkan katanyer.....


hehehe R ni malu2 plk....sejak bila R ni jadi humble depan camera setau aku dia ni ka yg paling buas depan camera wakakaka.....skali R jgn marah erk.....


hurm....ntah la apa motif = no comment hehehe.....



heheheh dia ni lagi....haish WeeN ni klu dah dapat camera trus transform jadi super model Qief pown kalah oleh WeeN ni....sebb kata Tyra Bank "your eyes play the important roles in modelling".....tngok la mata WeeN tu seolah berkata2......

hurm ntah la napa nampak Arien mcm tkade mood jer.....so tak nak kaco dia wuek2 :p
lepas abis je sidang perbincangn kita orang pown semuanyer OTW nak balik....the end....



P/S = Qief sayang kat semua kawan Qief.....luv u guysss so much.....

13 comments :

rizz said...

tebalnye rmbut qief kan hehe

g o s h g i r l said...

oiiittt..
kamo mkn kat tmpt cma blaja lu.
huhu..
blkg tue kdi kunin..
hahhaha...

QieFLy si Dolce said...

rizz >>>

hehehe klu lebat lurus cantik kan rizz....ni tak curly plk tu wakakak...qief saje je mmg tak nak potong rambut....

QieFLy si Dolce said...

g o s h g i r l >>>

wakakk patut la tak sedap langsung heheh...
jgn marah erk???

sitekateki | dD said...

giler ahhh edit photo...
giler flawless x hengat nie...

plus makan guna tangan beb...
serius x caya aku...
habisla kuku2 itewwww...

QieFLy si Dolce said...

sitekateki | dD >>>

wawawawa....kena carut lagi distu nampaknyer....
hehe nak wat mcm mana dD kena ikut orang lor...nanti apa plk kata mmber kannn....

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

are :p

QieFLy si Dolce said...

Blog Anuar Kamaruddin™ >>>

anuar kenal R erk??? heheh

ngeeee

Cik AniS GalaXy said...

pakcik
jalan2 x ajak makcik ye
ooo cari buah hati baru la tu...
makcik kecewa disini...hahahahaha

QieFLy si Dolce said...

Cik AniS GalaXy >>>

wawawawa saje je tak nak bawa makcik....
nanti makcik kebas semua orang wakakkaka....

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

kakak,
org xde dlm pic ni?
so ,xsyg org la?
kakak jaat.
haha
(drama jaP)

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM >>>>

takde dalm ni tak bermaksud tak sayang ko
wahai teman ku....

wakakakkaka

chenlina said...

chenlina20170601
louis vuitton outlet
calvin klein jeans
coach factory outlet
ralph lauren uk
coach outlet
louis vuitton outlet
canada goose outlet
boston celtics jerseys
bulls jerseys
under armour outlet