Jul 23, 2009

Planning ke PANGSUN....

kurasa seperti dahagakan kehijauan alam semula jadi....daku redah hutan belantara untuk menemuinya...akhirnya kutemui jua....

wakakakak saje je nak wat ayat yang related to alam smulakadi coz Qief n the Geng KKR nak plan this weekend spent time with the other kat Pangsun Hulu Langat...bagi Qief ni 1st time nak g dgn2 mmber KKR ni....u guys semua dah ader yang penah sampi dulu dari Qief ker??? klu dah share la...bagi Qief excited sngt time otw nak ke pangsun tu hehhehehe....klu xsilap ahli yang menyertai gruop KKR ni menjangkau 30 orang kesemuanyer....wahhh mesti meriah giler kannn...haish tak sabar pula di buatnyer....dah la ader bermcm2 aktiviti yg dijalankan oleh coordinator ditambah pula dgn dgn hidangan yang sudah pasti memikat selera hehehhe.....well apa pown Qief berharap sngt semuanya akan berjalan dngn lancar tanpa ader sebarang halangan....amin

so u guyssss....sapa2 this weekend tetiba plan nak g Pangsun so jumpa la kat sana erk??? dada


sejuk n nyaman je kannnn....


hurm....suka sngt n tak sabar nak terjun kat sungai tu.....


ni map nk ke Pangsun Hulu Langat u guysssss.....


P/S = so apa2 pown guyssss just tunggu entry berikutnya dari Qief....take care u guysss....dada


8 comments :

<< s| tED| >> said...

wah!! Tempat adalah menarik.. tp belum pernah ke sana lagi..

semoga qief happy2 gilalah kat sane.. ekekekekee

suezensuzanna said...

uhuh.....:)....pangsun...pernh g c2 dulu:)

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> >>>

thanx kakak....
tu r ni pown baru nak try g....apa2 lepas ni tngok kat entry kita erk...dada

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

yeker....mesti best kannn hehehe tak sabar rasanyer nak g sana....

Cik AniS GalaXy said...

alahai...
cik anis ke shah alam plak
kalo x sure dah ke sana nk jmp diva pandan jaya nie..wakaka.
dkt jer dgn umah anis

QieFLy si Dolce said...

Cik AniS GalaXy >>>>

lor yeker...hehhe klu tak dah boleh kita meroyan sakan kat sana kannnn

HanaKimi said...

Cam best jeer tempat tu(^^), teringin nk pergi lah=0

QieFLy si Dolce said...

HanaKimi >>>

huhuhu tu tak taw lagi best ke tak??? sebb sabtu ni baru nak convoy ramai hehehehe

so tunggu the next entry erk kimi????

:P