Jul 19, 2009

Roti Canai Kg Medan...

weekend yg lepas as usual Qief n the geng K2R (kanak-kanak riang) lepak kat "Tas"....sebb al maklumla lama dah tak jumpa dorang semua ni.....mcm berabad rasa nyer....hahahha nak dipendekkan citer Qief n the Geng lepak sampai ke pagi kat TAS tu sebb ader hal yg penting yang nak dibincangkan wakkakak.....top secret gak la discussion kita orang ni....adalah dalam kul 4pg mcm tu kita orang pown teruskan perbincangan ala2 PnC tu kat mamak Nazrin....

kita orang ni klu dah strt jumpa mcm2 aneka n ragam yang boleh terjadi lebey2 lagi klu ader untie gopal (Zaff) tu...wakakaka diala penyeri majlis kita orang....tanpanyer hidup kita orang ni tak bererti umpama tin kosong bunyi je kuat.....huh apa kaitannyer ahhh lantak la....heheheh :p

selepas semua nyer dah kenyang kita orang pown kembali ke HQ.....walupun mata masing2 dah berat namun kerana semangat kegegehan tetap ader....kita orang tetap proceed g TAS....celoteh puyer celoteh tak sedar dah kol 5 pagi....

plannyer mcm ni kita orang semua nak breakfast kat kg medan....sebb kat situ je la tmpt yang sedap n memenuhi citarasa kita orang semua.....walupun jauh namun tu tak menjadi pengalang sebb klu korang nak taw kat situ roti canai dia mmg sedap.....lembut dan empuk.....nyum2....


seblum makan kena la taw sapa dorang semua ni kan....mcm biasa la ahli baru dlm blog Qief kanan skali tu adek ADAM....



ni la pakcik yang bertanggungjawab dlm menyediakan roti tersbut....


tadaaaaaa.....Qief makan 2 keping je n limau ais....hehehe sebenarnya Qief baham 4 keping 2 lagi take away.....tapi klu nak makan make sure roti kosong...baru rasa keasliannyer....coz klu mintak roti telur rasa dah lain.... :P



lain citer WeeN time tu baru je balik dari vacation kat hometown Qief Sabah KK....so skang ni dia lepak2 dgn kita orang.....


ni la souvenir yang WeeN bagi kat Qief n the Geng K2R.....suka sngt boleh wat koleksi keychain....once again thanx WeeN... ;P

P/S = best sngt weekend ni lepak2 dgn korang semua....miss u guys....nanti klu ader masa kita lepak lagi k....dada


6 comments :

<< s| tED| >> said...

wah! 4 keping qief?? mesti terangkat roti canai tu.. ekekekek..

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> >>>

aah tul la....klu korang ader masa g r try mamam kat sana....besh2

buaya said...

salam ziarah..
dijemput menjadi follower sy yer...

www.buaya-merah.blogspot.com

QieFLy si Dolce said...

buaya >>>

sure i will jadi follower awk...thanx

rizz said...

wahh bestnya qieff nk gakk roti cnaii

QieFLy si Dolce said...

rizz >>>

hehehe nak ker jom la join kita orang g kg medan klu ader masa.....