Aug 13, 2009

go go go AU2


aduhai sungguh bosan n penat sngt hari ni.....hurm tak taw nak wat apa....assignment dah berlambak tapi Qief saje je tangguh2....haish tu la my attitude yang mmg tak le nak ubah....keje yang LAST MINUTE that's ma favorite.....hari ni kampus mcm biasa je masuk kelas kuar kelas lunch n gosip disana n disini.....

QIef nak kongsi dgn u guysss....lepas kelas petang semlm Qief dgn mmber Qief g cuci mata kat AU2 setiawangsa....ntah la tetiba je terasa nak g sana nak meroyan hehehhe....sapa lagi yang teman kan QIef klu bukan geng Qief yang chomel CMA n SYAMILA....even though petang tu QIef ader praktis dgn mmber show kat putrajaya....takpe bukan selalu ponteng kelas hehehhe.....

huh malas nak borak panjang nak amik la Pic Qief n the geng yg tak seberapa ni.....




sampi je kat Setiawangsa kita orang serbu kedai Tako hehehe....mcm ader kat Japan plk skang ni....


huhuhu nampak mcm sedap jer....hehehe takper nanti kita



lepas tu kat sebelah kedai Tako tu cma beli sweet potato......haish nampak je badan kecik tapi makan mmg tak hingat dunia.....


ni la potato yg konon2nye sweet tu hehhehehe


sementara tunggu 2 benda tu siap.....kita orang pown isi la masa lapang dgn benda berfaedah seperti snap pic hehehehhe.....n then lepas tu kita orang g cari port sebb nak makan TAKO n Sweet potato tu.....so apa lagi cma cadangkan wendy la hehehhehe......


ni la TAKO yang sedap sngt tu hehehhe......heheh Qief tak makan sngt pown Coz tak kena dgn taste Qief heheheh.......


ya ampun.....apa la nak jadi dgn kawan2 aku ni hehehehe......makan mmg gelojoh taw la lapar heheheh.....


hahahah apsal muka QIef tu....orang lain tgh enak menjamah Qief plk tgh busy wat drama sleeping beauty..... :p

abis jer....mamam semua kita orang g lah melepak kat lua taman tu.....kot2 la dapat ilham nak snap pic lagi heheheh n then ini la hasil nye yang tak seberapa......








P/S = sayang kat budak2 ni......dorang je la teman Qief luangkan masa klu takde kelas.....luv u guys.....so sayangila kawan anda.......






2 comments :

HanaKimi said...

eh!!
Cam kenal jeer tempat itu??
(sambil bt muke terkejut)
hehe(^^)

Eazy Izzuddin said...

beshnye jejalan...
x pi lagi AU....
igt nk try la pi..
=D