Aug 25, 2009

Kisah WeekEnd yg Lepassss.....

Weekend yang lepas, hari ahad Qief dgn sumone g meroyan kat Mid.....sebb kita orang dah plan nak berbuka kat sana and skaligus tngok movie sebagai pelengkap harian hehehe.....mana tak nyer dah lama Qief plan nak g tngok citer G.I Joe tu tapi baru ahad lepas ni baru dpt lepas rindu....and u guysss know what???? citer ni mmg superb n no wonder la klu ader orang mengatakan citer ni setanding dgn Transformer....itu andaian orang tak salah nak luah kan pendapat memasing.....time tu Qief berbuka sizzling je sebb tak taw nak mamam apa time tu :P


kata orang ber2 lebey baik heheheh......


lepas tu Qief nak share sumthing ni.....kat kampus Qief ader 2 orang mmber....sorang dari Klate dan sorang lagi dari Kedah....hurmmm citer nyer mcm ni budak 2orang ni nak balik kg masing2 sebb nak bersahur disamping family katanyer....so Qief pown pesan la kat dorang

"hah korang berdua ni klu balik KL jgn dgn tngan kosong jer???"

lebey kurang mcm tu la heeheheheh



ko faham kan apa yang aku nak ????? klu takde siap...k


sebenarnya budak 2 orang ni actually satu course yang sama dgn Qief heheheh.....actually time nak kenal dgn dorang ni ingtkan kekwat.....hurm tup2 dah kenal lama skit lebey kurang gak....sama masuk air mcm Qief ni....so klu lepak sesama tu mmg heboh satu kampus di buatnye.....


tadaaaaa.....kropok tu dari klantan....sweet daim tu sudah semetinya dari kedah.....



luv U luv mE
Photobucket
P/S = slmt menjalani ibadah puasa.....apa yang penting???? sabarrrr btw tak lupa gak kat mmber kelas Qief ni...sayang bangat sama kamo hehehehe :p peace

6 comments :

HanaKimi said...

Yupz, G.I Joe, best2.

QieFLy si Dolce said...

HanaKimi >>>>

huhuhu taw takper

tapi kena la tngok yang ori...

klu setakat pirate tu mmg kita tak rasa puas....

farish sinclair said...

kopokkk sedapnyaaaaaaaaaaa

QieFLy si Dolce said...

farish sinclair>>>

heheheh klu nak nanti kita pos kan erk???

hehehe :p

<< s| tED| >> said...

wah!! baguslah kawan qief tu... faham bahasa.. ekekekeek

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> >>>

tu r dorang dngr je cakap QIef....besides dorang tu mmg baik heheheh.....