Pangsun released......

hari ni Qief mmg takde keje n kelas coz dah transfer krdit....so kelas pown kurang skit hehehhe tak mcm dulu pack giler hahah so lepas ni boleh la Qief update blog tiap2 hari wahhhh....mampu ker??? well see about that che wahhhh......ni Qief nak publish Pic time Qief kat Pangsun....huh baru skang nak publish naik berhabuk dah entry ni tak berharga dah heheheeh....apa pown aku tetap nak publish ader aku kisah orang nak kata apa...hhuhh tetiba emo tak tentu pasal smbil memegang sudip.....hahhahaha motip sngt......

Actually event kat Pangsun ni khas di buat mmber kita orang sebb dia nak smbung study kat Melaka.....so weekend klu lepak dia sure takde hhuhuhh mcm kehilangan sebutir permata katanyer.....wahahahah mintak maap yer AWAL.....sayang bangat sama lo....




ni la dia AWAL...skang ni maybe dia tgh busy study....tup2 cekcur je kat mlaka tu kan hahahha


ni la budak2 yang meriahkan event yang tak seberapa tu....hurm ader gak yg Qief tak kenal.....apa pown mmg happening dgn dorng semua....


ooo ye lupa nak cakap....Qief pergi balik dgn KIMI....coz kita orang dah janji nak g sesama.....


even tough nak ke Pangsun tapi tak sah klu takde nama event kannnn.....hah tu dia FABULOUS CUTE DAY katanya.....so yg g tu semuanya cute2 hehehhehe.....prasan je lebih :P


hurm malas nak citer pjg lebar so Qief proceed je terus ke game kita orang time tu.....


nama game ni TELOR KU SAYANG.....hahaha agak noty gak nama game ni kan....heheheh jgn fikir bukan2 k....


hah yang ni plk nama game DESIGNER SI KEDING....hahahhah 1st award belah kiri tu....Qief dapat 2nd jer....belah kanan.....huhu at least ader gak la wakakak....


ni game yg paling best skali.....POLICE ENTRY


ni group Qief hahahha.....

lepas tu mmg tak sah klu takde sesi pose mengepose kannn hehehehhe......so ni la hasil nya wala....mantap ehehehhe





hurm......sekian.......

P/S = hurm.....walaupun dah 2 minggu berlalu tapi aura tu mcm baru lepas balik dari pangsun semlm.....tata

11 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh..
ramai gak kan yg joinnn
soo sweet pic² tuh sumer..
len x ajak la Pojie gak yer sbb Pojie pun kategori yg cute..
opps maaf, super duper cute..
*matiler konsep angkat bakul!

<< s| tED| >> said...

pangsun tu kat mane?
meriah qief dgn kawan2 :)

suezensuzanna said...

hehehe..meriah woo tgk korg bersuke ria nih.....:P

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

wah!sonok nyew.wugi xg la..ayo!!!

QieFLy si Dolce said...

||| PöJìé PööH ||| ~~~~

mmg sngt meriah...klu taw ajak pojie skali hehehhehe

ahha pojie kan dalam kategori kiut miut hehehhehe

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> ~~~~

hahahah klu akak nak taw semua orang kat situ fokus kat group kita orang je hahahah....memang meriah hehehehe

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM ~~~~

wuek2 padan muka ko sebb tak nak join hehhehe

kata nyer orang gomen busy sentiasa kannnn hehehehhe.....

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna ~~~~

heheheh meriah skit2 jer....

HanaKimi said...

Wah!!
Sume comeyyy2(^^)
bestnyeer!!

QieFLy si Dolce said...

HanaKimi >>>

thanx.....

dada24 Xu said...

omega replica watches
polo ralph lauren
jordan pas cher
hugo boss outlet online
ugg canada sale
adidas pure boost black
michael kors outlet store
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
timberland shoes
buy red bottoms
hollister kids
chi flat iron
north face outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton purse
fitflop uk
michael kors outlet
michael kors bags
vans store
abercrombie outlet
adidas trainers
longchamp uk
longchamp bag
ecco outlet
canada goose uk
ray bans
louis vuitton outlet online
polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
20160806CAIYAN