Aug 27, 2009

Puasa ke-4

petang itu dingin sangt.....seluruh tubuhku menggeletar diselungi aircond kat kampus...nasib baik la ader sweater klu tak haish mati kesejukan Qief kat kampus dah la skang petang skit hujan hujan je petang skit....heheh :P hehehe dalam sedar tak sedar skang ni dah pown masuk puasa ke-6 cepat sungguh masa berlalu kannn.....so far korang semua mcm mana puasa ader tuang tak??? klu ader tu mmg tak le nak bantu la hehhehe.....

kali ni en3 Qief pasal berbuka je.....time tu puasa yang ke-4, Qief n the geng berbuka kat area2 campus je kat "Dulang Restaurant".....huhuhu klu nak ikutkan banyak gak orang ajak g berbuka sama2 tapi but on that time Qief nak berbuka dgn geng2 masuk air heheheh......hurm dalam2 tunggu nak berbuka tu kita orang hiburkan diri memasing dgn berceloteh bergema satu DULANG tu dengr ngilaian ala2 pontianak tu hahaha.....mmg tak le blahhhh tu je



time ni semuanya dah abis melantak.....

ni la dia budak2 masuk air tu heheheh.....

klu boleh semua tmpt nak bergambar hehehhe....

memasing2 dah otw nak balik.....

time ni tak prasan pown pic QIef kena snap hehehhe.....
(I like it a lot)



warm regard,
Photobucket
P/S = hari2 yang indah dilalui bersama....hubungan persahabatan akan kekal selamanya.....aminnnn....love u guysss.....

6 comments :

suezensuzanna said...

hahah...posing nmpk sungguh bergaya arr

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

hehehh tu r pasal....mmber baru bagi pic tu arinie....terus update hahahah....

<< s| tED| >> said...

nasib baik x de gambar2 hidangan makanan.. ekekekek..

QieFLy si Dolce said...

hehehe tu r pasal....mmg motifnye tak nak bagi tngok makanan pose nie....takut2 la ader trus buka pose kang eheheh

farish sinclair said...

wahh meriah buke pose same taw hahaha

QieFLy si Dolce said...

farish sinclair >>>>

hahahah sure klu berkesempatan kita buka cecama erk....