Ronda2 kat Mid

Weekend yang lepas Qief abis kelas awal so tak taw nak g mana n lepak kat mana walaupun kampus Qief tu terletak kat tengah2 ibu kota hehhehe......fikir punyer fikir mmber Qief call ...dorang nak ajak QIef g Mid Valley teman dorang beli buku business management katanyer hehehhe....so sama2 la kita tngok mana buku dorang beli tu erk....heheheheh......



mcm biasa la misi pertama klu tak snap mmg tak sah....hehehe napa muka QIef mcm tu hheheh excited sngt kot :]


ni la mmber Qief cakap kan tu Ninie & Syamila......


hurm mmg tak taw nk wat pe time ni.....kita orang men2 snap2 pic je hehehhe


lepas tu budak2 ni dah penat round satu Mid tu....kita orang pown drop by kat food court tu.....ni la yg Qief jamah....



aik kata nak beli buku......???? mana buku tu?????


-->
P/S = hehehe rupanyer buku yang dorang semua cari tu dah abis plk kat store tu.......ehehheheh


9 comments :

HanaKimi said...

Haha(^^)

suezensuzanna said...

buku dh hilang:)

rizz said...

cdapnya abc tu qief heeh lme gak xg mid

QieFLy si Dolce said...

rizz >>>.

tu la klu ader masa g la jalan2...hehehhehe

jgn asyik duduk kat umah jer....

shah_ariel said...

dh lame x pegi mid...
paling cuke abc die..kat fudcortkn..
cedapnye...

<< s| tED| >> said...

wah! ABC ke aiskrim tu qief??

buku tercampak kat mane? ekekekeke

M™ said...

ko memang kalo naek kete memang excited gle! haha...
ABC tu sedap weyh! nnt kte gy lg tau! weee....
haa...buku tu mmg xde stock lah...
ape mao buat...huhuhuuuu

+~Jimmy~+ said...

nice blog..

dada24 Xu said...

tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
20160806CAIYAN