Aug 25, 2009

On Show: Show at PutraJaya.....


perutku meronta minta di isi saat ini.....huhhuhuh lmbtnyer nak berbuka namun Qief tetap sabar menunggu detik2 untuk berbuka heheheh....ok chup...bulan yang lepas QIef dgn group dance yang lain ader tawaran buat show sempena Majlis pernikahan....event tu berlangsungnya kat PutraJaya dan alhamdullilah persembahan tersbut selesai dgn meriahnya walaupun Qief skit tak puas ati dgn mamat sorang ni....heheheh bukan apa tawla dia ader gak incharge dalam event ni....tapi perangai ya ampunnnn malas nak citer kang tak pasal2 kurang pahala Qief hari ni heheheh :p

sebelum Qief g berbuka dgn mmber yang lain nak citer skit pasal group kita orang ni....semua ahli terdiri daripada student UniKL gak....n then persatuan kita orang dikenali sbagai PCK (Pusaka Citra Kencana) klu nak ikutkan sebelum ni dah banyak show yang Qief and the geng wat merata2.....tapi baru skang ni update heheheh.....ok la guysss hopefully korang suka la dgn Pix yang seberapa nie layankan ajer.....











P/S = Insya Allah dalam bulan 10 ni ader lagi show yang menanti heheheh......so tunggu la entry yang berikutnya erk....???? btw thanx Aras coz jemput kita orang hehehhe.....