Aug 25, 2009

On Show: Show at PutraJaya.....


perutku meronta minta di isi saat ini.....huhhuhuh lmbtnyer nak berbuka namun Qief tetap sabar menunggu detik2 untuk berbuka heheheh....ok chup...bulan yang lepas QIef dgn group dance yang lain ader tawaran buat show sempena Majlis pernikahan....event tu berlangsungnya kat PutraJaya dan alhamdullilah persembahan tersbut selesai dgn meriahnya walaupun Qief skit tak puas ati dgn mamat sorang ni....heheheh bukan apa tawla dia ader gak incharge dalam event ni....tapi perangai ya ampunnnn malas nak citer kang tak pasal2 kurang pahala Qief hari ni heheheh :p

sebelum Qief g berbuka dgn mmber yang lain nak citer skit pasal group kita orang ni....semua ahli terdiri daripada student UniKL gak....n then persatuan kita orang dikenali sbagai PCK (Pusaka Citra Kencana) klu nak ikutkan sebelum ni dah banyak show yang Qief and the geng wat merata2.....tapi baru skang ni update heheheh.....ok la guysss hopefully korang suka la dgn Pix yang seberapa nie layankan ajer.....











P/S = Insya Allah dalam bulan 10 ni ader lagi show yang menanti heheheh......so tunggu la entry yang berikutnya erk....???? btw thanx Aras coz jemput kita orang hehehhe.....

8 comments :

<< s| tED| >> said...

wah!! cayalah! ensem :P

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >>>>>

thanx akak....

suezensuzanna said...

ahaks...i know the dancer..menari mmg superb owhh korg nih..ehh qief..x sempat lagi nk jawab tag:D

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

heheheh sue mmg taw kannn.....

farish sinclair said...

wahh smart seh ahhahaha

QieFLy si Dolce said...

farish sinclair >>>>

tq farish...

dada24 Xu said...

nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
valentino
levis 511
ray ban sunglasses
oakley sunglasses uk
longchamp outlet store
hollister uk
pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
20160806CAIYAN

Obat Untuk Penyakit TBC said...

This article will hopefully help and benefit us all

Cara Mengobati Penyakit Gagal Ginjal
Obat Penyakit Insomnia Paling Ampuh Tanpa Efek Samping
Cara Alami Untuk Mengobati Batuk Kronis
Cara Mengobati Penyakit Usus Buntu
Cara Mengobati Mata Merah Berlendir
Cara Pemesanan QnC Jelly Gamat