Tag Pembukaan Ramadhan

ayooooo hari ni baru 1st day puasa tu pown tak abis lagi lepas tu dah kena tag.....adakah ianya satu dugaan....mungkin kot hehhehe....walau apa pown jom layannnn jer....*jenaka time pose nie best gak.....

1-Anda rasa anda hot?
Qief rasa.....Qief bukan sorang yang HOT tapi cute tu je la kottt....


2-Upload gambar ke sayangan anda!


3-Kenapa Anda Suka Gambar Ini?
dah kata nak yg HOT so ni je la yg ader.....*matila awl2 pose lagi dah failed :P


4-Bila kali terakhir anda makan pizza?
tak silap tahun lepas (jujur ok)....sebb bukan feveret pown....


5-Lagu terakhir yang anda dengar?
english = PCD - Hush Hush (remix)
malay = Aizat - Pergi


6-Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
smbung balik study coz esok ader test *tgh tension ni


7-Selain dari nama anda sendiri, Anda suka dipanggil dengan nama ape?
Qiefly, Tomey, Liey & Curly


8-Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..
ayoooo sapa la agak nyer erk???
  1. Gosh Gurl
  2. dD
  3. Aizoul si Blogerwan
  4. Poojie Pooh
  5. suezensuzanna
  6. Budak Itam

~Siapa No.1 kepada anda?
my family


~Bagaimana pula No.3?
chenta dia....pelok dia ketak2


~Pendapat anda pada angka 4
semua kawan2 yg kenal secara langsung @ tak


~Kate sesuatu tentang orang ke 2
sayang diri sendiri terlebih dahulu sebelum menyayangi orang lain.....*sebb org tu adalah Qiefly


luv u guys
Photobucket

6 comments :

HanaKimi said...

Selamat berpuasa qief

||| PöJìé PööH ||| said...

Selamat Berpuasa yer Qiefly..
Btw Tag tuh Pojie pnh buat before..
Sila layan..
http://pojiepooh.blogspot.com/2008/12/when-jaja-tagged-me-vol-i.html

Pena Anak Penis said...

Sendiri tanya sendiri jawab yer? Comell!

F said...

whoa..sempena Ramadhan pun pic tetap seksi

;)

farish sinclair said...

ayo hot nih

QieFLy si Dolce said...

farish sinclair >>>>

huhuhuh mana ader....tomey la hikss