Sep 14, 2009

frustnyer aku......

aduh semlm Qief tersangt2 frust....makin dah nak abis bulan ramadhan ni makin banyk dugaan yang menimpa kat Qief....dah la semlm mmber ajak berbuka puasa weekend lepas tapi tak dapat nak join coz ader problem lain....hurm apa lagi majuk la jawabnyer....penat gak semlm try pujuk dia tak makan juga....arghhh lantak r malas nak fikir benda2 ni semua bukannyer mendatangkan faedah kat aku....dah la Qief confront problem dgn member tetiba plk dngr ura2 mengatakan loan untuk budak intake sem ni akan dikurang kan dari yang sepatutnya.....haish tu lagi Qief naik bengang.....tapi takpe Qief akan tunggu dan lihat result dia mcm mana....klu betul Qief dah nekad akan Quit Degree ni n I don't care what ever it takes.....huh persetankan semua tu Qief pown proceed ke Library coz nak release tension katanya boleh Qief tgh try nak cool ader 2 ekor budak junior ni pandang slack kat Qief.....ok I kata sabar2 tak ye nak layan sngt budak mcm tu.....then Qief prasaan skali lagi budak2 ingusan tu pandang QIef n gelak2 sinis......fuhhhh time tu mmg tak le nak control dah.....on the spot Qief carut kat dorang ala2 manja !@#$%^&*(_(*&^%$#...... (maaf sensored skit) huh puas ati aku.....hah tau korang malu dah la budak junior nak kaco aku sorry la u guyssss picked up the wrong person to argue with.....

seyes tahun ni mmg takde mood nak beraya.....


raya pown tak balik sabah kena plk balik klang beraya dgn makcik pakcik dah la Qief ni jenis suka dgn dunia QIef sendiri.....klu boleh raya tu nak je berkurung dalam bilik seminggu tu baru kuar hahahah :p


hurm....
Photobucket
P/S = huhuhu kinda addict to something that giving me a new life.....apa yang aku mencarut pu tak taw....salam ramadhan dan raya u guysss

7 comments :

aien~s corner said...

ish nape wei????huhu

QieFLy si Dolce said...

aien~s corner >>>

huhuh Qief dah ok....

||| PöJìé PööH ||| said...

alahai sabor jelah Qiefly..
time² nih ramai yg stres dan ramai gak yg xkeruan sbb mau raya..

PROFkusut said...

mud ko sama ngan aku hari ni..

Wai said...

Benda ni selalu jadi, sekali nak dtg masalah, datang terus bertubi2....
kena bnyk sabo & kena bnyk relax kan minda. Baru lah masalah bole disetelkan 1 per 1.
Jangan buat keputusan terburu2....

QieFLy si Dolce said...

thanx y guysss....

so far Qief dah ok....

just ari tu je mmg tak le nak tahan sngt....

rasa depress sngt2

Kirr_rule said...

sabar k qief just follow the flow ok tk care n selamat hari raya