Sep 24, 2009

Louisiana Kitchen Popeyes Mid Vall

last week....if am not mistaken, Qief with "some" fren g mid tuk buke pose klu tak silap time tu puasa 3rd last before EID day.....hehehe sempat lagi g melaram kannnn.....lepas kita orang puas ronda2 carik tmpt tuk berbuke akhirnyer kita orng jumpa lah satu tmpt nie....quite nice gak la walaupun kecik kannn....Qief selalu gak ronda2 kat mid tapi kureng nampak plk restoran nie hiks....Louisiana Kitchen Popeyes mmg main menu hidangan dia adalah ayam, nasi, spinach hampir sama dgn KFC tapi Qief most preferred kat sini kowt...sebb ayan goreng spicy dia sedap sngt ahaks......n one thing dia nyer potato whipped n koslow sngt berbeza i mean sngtttt nice n fresh....klu ader masa u all g la erk???? should try ma....bagi yang dah rasa tu apa komen korang.....?????


tiramisu n strw flavour.....



salam makan
Photobucket
P/S = nyum nyum~~~~ mmg sedap

2 comments :

sI tEDI said...

nasib baik dah lepas puasa.. leh tgk acara makan2 di siang hari. ekekekeekek

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI>>>

taw takper .....

kang kebulur kita semua dibuatnyer....