Nak rmbut mcm dia tueeee!!!!!!

seperti biasa nak tunggu saat berbuka nie Qief busy la nak carik ider apa nak sumbat kat dalam blog ni heheheh.......hurm tetiba plk terfikir pasal nak cut rambut.....al maklumla rambut saloma ni dah makin kembang meronta2 minta untuk digunting huhuhuh....tapi masalhnyer Qief tak taw nak gunting style mcm mana....apa yang pasti Qief sangt minat rambut sorang artis hollywood ni......popular dgn lagu ELA ELA EH EH sure la sapa tak kenal Rihanna tue kan....this lately Qief tringin sngt nak wat rambut mcm dia tu kowt2 la kena kannnn.....

klu tak kena dgn Qief pown ader i kesah hahahah....Qief insist gak nak wat rmbut mcm jiran makcik aku kat sana tu hah Rihanna :P.....so lepas ni klu dah sttle dgn rambut baru harusla Qief publish kat blog ni erk ehehhehe......


sweet tak????

i adore her so much.....

lebey kurang mcm tu la....

ni la rambut Qief skang nie.....ayooo mcm mana la kannn klu dah siap


muah luv u
Photobucket
P/S = so sama2 la kita saksikan hasilnyer erk......dah dekat nak raya nie kena la trendy skit kan hheheheh

10 comments :

sI tEDI said...

ekekeekekekeke.. yg 1st tu ok.//

g o s h g i r l said...

ahaks..
yg 1st tue shantek..
wat3..
tak sbr nye nk tgk..
wee~~~

Afzainizam said...

Salam ramadan dari kami lama tak singgah blog ni http://firestartingautomobil.blogspot.com/

mana rambut stail masih terpacak iklan bellcream ... yup boleh bukak salon beb

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI, Afzainizam , g o s h g i r l >>>>

heheheh makin excited je nak potong rambut nie...tapi tak sure lagi bila nak g potong hehhehe

suezensuzanna said...

hehehhe....hurm....rambut raye??:D

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

hahahahaha dah alang2 nak raya kan....
rambut raya la jawabnyer hehehe

farish sinclair said...

nk dkt same dh rmbut tu hahaa

QieFLy si Dolce said...

farish sinclair >>>>

hahhhah ader2 je ko farish.....
kang dah cut tak taw plk apa jadi hahahahha

sitekateki | dD said...

dD got my new hair cut today...
mixes of rihana and victoria beckham...
how was that???
cool right...

QieFLy si Dolce said...

sitekateki | dD >>>

omg am speechless