Sep 26, 2009

Penantian tanpa feeling.....


malam ni aku tak taw nak wat per....aku on9 jer seperti biasa saje je nak habiskan sisa masa yang telah aku bazirkan....esok pagi aku dah nak berangkat balik ke kl....ntah la kenapa aku rasa sepi je 2 menjak ni.....cepat sngt terasa feeling2 sayu.....mula la klu QIef feeling2 sayu ni semua benda tak menjadi takle nak tido, suka termenung.....adakah ini disebabkan oleh dia???? jenuh aku menunggu penat aku menunggu bosan aku menunggu.....aku terpaksa mengulangi setiap ayat itu kerana aku mmg tak larat nak menunggu kedatanganmu itu dgn penuh tawa riang serta gelak tawa.....dah lama agaknyer kita tak lepak seperti ni kan???? best juga sesekali aku dapat melepaskan rindu dgn fwen old skool aku....tapi napa kali ni relation tu tak seperti yang kita jalinkan kat skool dulu....adakah kematangan kini membuatkan kita boleh berfikir lebih jauh lagi....

skarang ni waktu tepat menunjukkan 3.20 am.....aku masih lagi segar untuk bangkit menunggu kedatangan mu....namun aku pasti ianya adalah sia semata - mata.....aku tahu perasaan pada malam ni mampu ku pudarkan dgn sekelip mata hanya dengan ku isi gelak ketawa bersama rakan2ku....andai kata biarla malam ni adalah malam yang terakhir untuk aku memendam segala seribu satu erti perasaan ku terhadapmu.....

selamat tinggal kepadamu.....
aku akan senantiasa menunggu mu.....
pasti akan menunggu mu....


salam penantian
Photobucket
P/S = entah apa2 la Qief mencarut tgh pagi buta nie.....ni sebb tak le nak tidoooooo argghhhh

4 comments :

sI tEDI said...

siapakah itu?

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>

dia tu takde sapa2 kak....

saje je ayat2 dikala kesepian melanda diri ahaks... :P

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

kakak kelly kenape?sedey2 ni..
wah! bru seminggu xjumpa warga.. $%#$^#
dah sunyi meyh?
ahaks!

selamat hari raya

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM >>>

huhuhu mana ader sedey2 saje je nak feeling2...

weeknd ni jgn lupa open house