sentiasa berwaspada tak kira dimana anda berada.....

huh korang semua dah nak dekat2 raya ni Qief harap takde la perkara buruk yang berlaku....coz bukan apa Qief just nak mention sesetengah dari kita ni mudah leka dan akhirnya masalah yang menimpa....mcm tu juga la En3 Qief kali nie....kejadian ni berlaku kat cafe SWENSENS subang....klu korang semua tngok video tu ader la 3 orang yang tak dikenali masuk melulu dalam cafe tu acting mcm tercari2 mmber katanyer at the same time pompuan baju putih tu sedang scanning mangsa....huh apa lagi pompuan baju putih yang berlakon menjawab panggilan tu pun mendekati si suspek....dgn sekelip mata je beg tangan makcik tu di bawa pergi....at the same time pompuan baju putih tu di back up oleh 2 orang membernyer yang lain....huhuhuh lepas tu tak tahu la apa yang terjadi kat makcik tu.....



perhatikan video ni dalam slow mood....







wasalam.....
Photobucket
P/S = so korang semua klu g shopping sentiasa la berwaspada kerna kita tak tahu bila benda2 mcm ni menimpa kat kita......