Sep 8, 2009

ShoOT kat titiwangsa......

hyep....hari ni Qief abis kelas kol 10am abis je kelas tu Qief terus ke Port Hijau (Library)....mostly Qief akan abiskan masa kat port hijau tu sebb tak taw nak g mana maklumla kan skang ni tgh puasa.....kang tak pasal2 naik van jenazah kantoi makan hahahahha.....tapi pose Qief takde miss ok...

buka perenggan baru plk sabtu yang lepas lepas yang dah lepas aritue Qief teman CMA dan yang lain2 g tasek titiwangsa take shoot final year project......dorang ni amik course multimedia so kenala wat satu short video clip tajuk "bebas".....huh apa lagi CMA tu bukan main suka lagi sebb dia dapat watak utama dalam pembikinan video clip tersebut dorang amik inspirasi dari lagu "KATY PERRY - Thinking Of You"....hehhehe so apa gunanya Qief????? huhuhuh kut2 QIef ni amah tukang angkat barang je kannnn hahhahah.....takde la tugas Qief plk kena train dorang ni menjiwai watak dalam pembikinan filem tersebut.....tak susah pown nak ajar hero & heroin ni menjiwai watak coz masing2 dah ader pengalaman bercinta huhuuhu walaupun cuaca ari tu tak berapa mengizinkan coz hujan lebat Qief dgn krew2 yang lain tetap gigih siapkan projek tu.....mmg r takde maknanyer Qief nak g skali lagi kat tasek tu dah la puasa penat oooooo.....nasib baik time tu puasa tak batal taw hahahahha

CMA as Heroin


CMA bersama ADAM (BukanNamaSebenar) tegh shoot.....

ni la member2 CMA yang in-charge dlm project tu.....



muah muah muah
Photobucket

P/S = dan hasilnyer Qief dah tngok cara dorang edit mmg best.....walaupun simple tapi video tu nampak sweet sngt....hehehhe sory tak le nak upload video tu atas permintaan CMA....


4 comments :

sI tEDI said...

cun ar heroin tu.. manis je muka.. ada lesung pipit ya?

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>

hahahah....klu amik pic Qief kena stand kat belah kiri....Heroin tu plk belah kanan....baru nak lesung batu tu hahahahha

suezensuzanna said...

owh...nih buat vclip tuk asmt ekk???

farish sinclair said...

shntek pictaaa