aku terlanggar pantang......



hari ni mood aku biasa jer sebb aku bangun lmbt skit n ke kelas pown mcm biasa pada belah petang....sebb kelas hari ni aderla kelas yang terakhir buat aku....bukan akhir sebb aku kena buang tapi sebb exam next week da start lepas tu naik lagi sem 2 huhuhuhu....hurm sudahhh la tu je la intro wat kali nie.....nak smbung citer sbenarnyer....

korang ader tak pantang or sesuatu yang korang rasa tak sedap hati pabila terlanggap or terbuat sesuatu yang tanpa disedari......huhuhuh nak dijadikan citer petang tadi aku nak ke kampus lepas tu dalam perjalan nak ke kampus tu tanpa disedari aku lalu kat bawah signboard....hurm lepas tu aku sedar yang aku terlalu kat bawah tu hah apa lagi rasa tak sedap hatiu datang menyerang aku hahahha.....bukan apa sebb ader satu kali tu aku pown terjadi benda yang sama terlalu bawah signboard terus dapat bad luck huhuhu....aku bukan kata aku percaya benda2 karut ni just....dah mmg jadi pendirian aku mmg tak suka lalu signboard huhuh bunyi mcm pelikkan tapi tu la hakikatnyer.....so seboleh2 nyer aku mmg tak lalu bawah signboard tu....smpi kawan Qief cakap pasang susuk la syirik la hahahah semua tu tak betul la.....maybe just imaginasi aku yang selalu fikir yang bukan2.....and then petang tadi time aku terlalu la kat bawah "benda" tu huhuhu so apa lagi ader je benda yang tak elok kena kat Qief hahhaha.....air coke tmpah kat baju time kat McD huhuh basah lencun Qief dibuatnyer.....


hahahah teruk Qief dibuatnyer....basah lencun



salam
Photobucket
P/s = namun apa yang berlaku tu adalah di atas ketentuan yang maha mengetahui......hehheheh

4 comments :

Terry said...

aww thats too bad :(
sometime that happen lorr.. haha..
Terry kalau taw hari tu cam tak bagus,
dari sudut hati dah taw dah... takder peper petanda pon.. just naluri jer..
huhu :D.

bersyukur la its just air tumpah jer...hehe ^_^
atleast you're not hurt.. right Qief?

QieFLy si Dolce said...

Terry >>>

yeah your right....there's no other incident huhuhu

Admin said...

kesian betul...
nasib baik satu je air 2..
lau byk cm dalam gambar 2..hehehe

Eazy Izzuddin said...

capture signboard kat ne 2?
cam kenal
hehe
Unisel
xD