Bapaku lembut....

hah amik kawwww..... WHR (wanita hari ni) dan NK sebagai pengacara hari ni ader mengetepikan isu kepada kaum lelaki2 lembut tapi kali ni difokuskan lebey kepada kaum bapa....hurmmmmm menarik gak isu ni tapi bukan ke isu ni dah naik lapuk coz asyik2 nak kupas benda yang sama jer iaitu = "LEMBUT" hehehhehe......hah lain citer so para tetamu jemputan WHR kali ni ader 5 orang dimana 2 orang syef bersama anak masing2 dan sorang uztas....yang penting eh!!!! syef ni memasing bawa anak pompuan ocayyyy.....

lepas tu start la bermukadimah bagai.....


abah nak g keje dah nie....tapi harus guna mascara u allssss....mcm mana bole????

hurm ader aku kisah apa orang nak kata yang penting aku bahagia bersama family aku....
ko adoooo....????

tapi bagi Qief tu semua tak penting coz terpulang la kepada kaum bapa lembut ni nak tentukan arah tuju rumah tangga dan bijak mengambil hati anak2 dan isteri.....dan dari segi pandagan orang diluar nampak jer lelaki lembut mesti dorang membuat anggapan dorang tu nyah dan pondan sah2 tak le nak kawin....itu tidak benar sama sekali....malah klu kita tngok skang ni ramai yang bahagia disamping keluarga.....dan lagi satu mesti dorang buat andaian klu dah bapa lembut mesti anak lembut gak kannnn no no no u r wrong from at the beginning....

hah tu dia anak chef wannnn.....

lepas tu boleh plk kua statement lelaki lembut di kaitakan dgn soya bendi ayoooo....



ADIOS
Photobucket
P/S = semua makhluk tuhan sama jer diciptakan sempurna.....