Oct 13, 2009

boring??? g TS jer....


hari nie bosan sngt lepas kelas mmg tak taw nak g mana....so i dgn mmber i semua plan nak g men bowling as usual nak abiskan masa lepas tu lepak kat ts cuci mata makan men bowling tu je la budak2 skang ni...heheheh klu ader masa lapang nak g study wat group discussion jgn harap la....hehehhe kena kat batang idung sendirik.....n then lepas tu klu ass dah nak submit esok ataw ader test baru la kita orang semua ni terhege2 kalut sana sini.....ahahhahaah.....hurm bukan selalu la skali skala jer..... so layan la erk....

ni la dia penghuni setia TS....ader 5 org kesemuanyer....
termasuk photographer...

masa untuk bermain...

ni plk muka kanak dalam kelaparan kat wendy's heheheh

hah!!! nak tnyer nie...korang penah makan tak telur herba nie....
hurm honestly this in my faveret....




salam
Photobucket
P/S = ooohhh yer wish happy convo to sue, dD, Mady n to all budak unikl MIIT.....wish u guyssss luck

9 comments :

arnamee said...

nampak betui2 lapo.;p
rase per telur herba tue?
huhu

QieFLy si Dolce said...

arnamee >>>

hurm bagi mereka yang tak biasa makan mmg pahit skit kot....

sI tEDI said...

wah! ada bunga sekuntum

Terry said...

telur herba tu rasa ape ek?
bapak I sker la makan.. I tengok pon geli.. tapi bapak I enjoy... adoi.. haha

suezensuzanna said...

hehehe....telur herba??rasa apa tuh ar???

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI , Terry & suezensuzanna >>>>

sedap la u allsss....hhehhehe

maybe sebb kecik2 lagi dah makan kot...

farish H said...

erkk cedapp kee telo herba tuu cm telo pindang jek huhuu

||| PöJìé PööH ||| said...

best ker telur herba tuh??
bau jer dah xtahan..
apa khasiat??

wahhh kamu mmg suker overshadow sumer org kann!

arnamee said...

tapi boleh cuba kan, qief,
even pahit2 sikit..aiyak,
tapi tatot, mesti pejam2 mte makan telur tu;p