Oct 20, 2009

Concert Beyonce Postponed juga...apa ceh???

to all ma fans out ther.....am really sorry to say that i have to postponed ma show....
*boleh smbil snyum plassstikkkkk....kejam sungguh!!!!!

heheheheh hari yang suram ni mmg amat mendukacitakan Qief taw....dah la semlm Qief terlepas peluang nak g damansara wat audition untuk beyonce....huh korang faham tak apa yang Qief carutkan hurm....takpe la nanti Qief citer k....apa yang Qief nak kongsi kat korang semua dimana concert beyonce ditangguhkan sama seperti diva r&b Rihanna baru2 nie....ayooo kesian taw peminat di buat sedemikian rupa....artis2 barat ni disanjung tapi apa korang dapat....hurm nasib baik la Qief tak beli tiket tu lagi klu tak hangus.....

**masalhnyer mampu ke aku nak g hehehehe tak keje still kena tanggung mak bapa ader hati nak g hahahhaha

pagi ni katanyer citer penangguhan beyonce tu telah diwawarkan kat akhbar The Sun....kata beyonce takut terrorist huh???? apa sngt yg dia nak takut hurm Qief sndiri pown tak taw nak komen apa lagi hehehhehe......tapi Qief yakin mesti ader sebb2 yang munasabah beyonce nak postponed concert dia tu....klu korang nak tahu lebey lnjut meh klik kat sini....

hiiii Beyonce Knowles....ko pown nak postponed mcm aku gak ker????


XOXO
Photobucket

P/S = tapi Qief yakin semua tu mesti ader maksud tul tak???? hah korang yang dah beli tiket tu g la cepat refund kang hangus hehehhe.....

7 comments :

Terry said...

memang dijangkakan dah pon,..
besides, dalam Malaysia sendiri pon dah ada orang protest... hmmm..

Eazy Izzuddin said...

hmmm..
yeah seperti dijangka
huhu

QieFLy si Dolce said...

Terry >>>

yes mmg betul tu....tapi seems unfairla kat dorang yang dah beli ticket tu....kannnn

farish H said...

hmm sedey kan..lpas ni sape lak kna banned

sI tEDI said...

qief x beli tiket lg pun...

||| PöJìé PööH ||| said...

erm, whatever la kann!
sajer buat kontoversi murahan..
cancel last2 minit..
hanj sgt!
sian yg dah bli tiket datang dari jauh!
nasib baik Pojie xbli lagi..

Merissa K. said...

she was probably being a tad bit moronic, and confused malaysia with indonesia. :)

maybe dia ingat marriot kat sini yang kena bomb? for your sake, i hope the concert will still go on. :D