Hari yang bahagia lepak kat umah....

hari nie disaat orang lain semua g shooping lepak2 n tgok wayang...Qief plk duduk kat umah berehat maklumla esok kena g kampus ader test exam pown dah nak dekat....ader gak mmber2 ni ajak g lepak n tngok wayang Meat Ball tapi malas la....hehehehe lain kali yer Zafff.....hurm semlm lepas gak gian Qief nak makan sup daging kat area cheras tu....tmpt dia mmg betul2 sebelah jalan dan berdekatan dgn perumahan bandar tasek selatan....nama kedai tu "SUP MELETOP" mmg bersesuain dgn namanyer ya ampunnnnn mmg umphhh tak taw nak cakap mcm mana.....mlm ni sah2 Qief akan makan lagi....

baik Qief tidur kena sngt dgn hujan ni kan....

tak pown klu tak le nak lelap gak Qief wat yoga.....boleh???



salam
Photobucket

P/S = korang plk tgh wat pe skang nie???

1 comment :

sI tEDI said...

demokk lah beruang tu!!!

jawab lek lok exam nanti qief :)