jalan2 makan lagi


hari terasa berat sngt badan nak g kelas n berhadapan degn test accounting tu......apa pown nak citer sat weekend yg lepas Qief di invite ke rumah aras coz ader makan2 hehehe....g sana coz ader hal nak pulangkan cd game transformer....so sambil2 tu mama aras sediakan pasta untuk kita orang hehehhe mmg sedap.....


so malas nak cakap banyak coz kejap g ader test accounting hehehhehe
so layanzzzzzzzz

meat ball tersangatla banyak....mmg tak larat nak abiskan hehehe

berserta dgn cempedak goreng....walaweiii.....sedap oooo

ni la owner punyer umah...ARAS nama dia....

ni plk JIE heheheh
dia merupakan bunga dalam hati aras....ayooooo

hah amik kaw last but not least....QIEF & ABG KHAI...
control2 kang melanting meat ball tu kih kih kih


XOXO
Photobucket
P/S = uhuhuh time ni kembar takde kowt.....coz dorang ader kelas....oooo lupa plk aku ader test tata u alllssss....