kannnn aku dah cakap jgn bawa laju sngt!!!!!







kali ni entry Qief agak pilu dan agak sedih skit....tapi seblum tu QIef nak bersyukur sngt sbb Qief masih boleh lagi menghapdet blog, g campus mcm biasa....ini semua pasti ader hikmahnyer....ya Allah aku bersyukur sngt sngt kerana diberi peluang ke2 huhuhuhu


citernyer mcm nie mlm tu QIef ader training kat Jalan Genting Klang kat Studio Swatari Pak Ngah.....kita orang strt praktis kul 8 so kita orang consider sempat la kot sebb semua dak2 ni abis keje....then dak2 ni janji nak amik Qief kat umah....tunggu punyer tunggu dekat kol 8 baru dorang smpi umah Qief....apa lagi kita orang pown rush nak g prktis takut datang lewat....maklumla baru nak join tak nak la wat hal sngt hehheheh....mmber drive sngt laju time tu.....Qief plk mmg tak le klu mmber drive laju so Qief pown dok mention kat belakang berulang kali jgn la drive laju sngt coz time tu keta selang2 kiri kanan je melepasi kita orang..... 

tanpa disedari dalam 140km/hour keta yang kita orang dok follow dari belakang belah line kanan tu boleh plk wat emergency corner ke kiri  then keta kita orang almost crush keta depan.....masya allah time tu hanya tuhan je yang tahu klu mmber tak sempt nak break n corner ke kiri sah2 dah teruk Xcident mlm tu.....kalu tadinyer Qief asyik berceloteh je kat belakang kini trus terkelu dan terkilan.....aku asyik memikirkan mcm mana klu mlm tu malang yang tak berbau.....


 salam

Photobucket
 P/S = malang mmg tak berbau.....tapi aku rsa bersyukur sngt sebb masi lagi bersemangat.....





9 comments :

farish H said...

siannn die

sI tEDI said...

Alhamdulillah qief x de pape..

niesz said...

danger nyer!
lain kali jgn wat mcm tu lg ek..
x semestinyer nsib kite sentiase baik..

Terry said...

nasib baik Qief tak der per per...
alhamdullillah :((
bersyukur bebanyak k..
hadoii...aper la u nyer kawn tu..sekeh kanggg..
eeee!! *muka geram gituu

PROFkusut said...

hukk Qief...
nasib baik tadek pape

Raihan said...

aisshhh... aku mmg gelabah kalo laju2 ni... even keta potong keta aku, dh kecut perut aku ni..

suezensuzanna said...

huishhhh..seb baik x jd pape..isk isk..

QieFLy si Dolce said...

farish H, sI tEDI, niesz, Terry, PROFkusut, Raihan, & suezensuzanna >>>>>

kepada kawan2 semua thanx sngt2....sbb being alert pasal Qief....sayang korang semua....Qief takde pape dah....alhamdullilah dah elok huhuhuh

||| PöJìé PööH ||| said...

Alahaiiii, sian dia..
Alhmdulillah xde apa²..

Pssst, join swatari ker?? Never nk ajak tau!!