Korean Movie....Tsunami In Korean



yes yes yes tsunami in korean....satu citer yang fantastic
tak taw nak describe citer ni lebey detail coz mmg membuatkan kita sedar akan besarnya ciptaan Maha Kuasa....time ti Qief tngok dgn cousin Qief kat klang....
citer korean ni melibatkan 3citer...
citer ni mmg lawak pada 1st...but once kat klimaks...ya Allah mmg tak terkata2 andai kata terkena di tempat sendiri....



lepas tu Qief tak sabar nak tunggu citer 2012 ni released....this one also mengaitkan kisah apa yang akan terjadi pada ramalan suku2 kaum tertua kat dunia nie....ader yang mengatakan ceritan ni mengisahkan apa yang terjadi kat dunia pada 2012....dan dalam mastika juga ader disiarkan....apa pown hanya Maha Esa sahaja yang maha mengetahui segalanye....wallahualam...




As - Salam
Photobucket
P/S = bagi korang yang tak tngok citer sngt la rugi....dan Qief masih lagi menanti citer 2012....

6 comments :

sI tEDI said...

nak tgk sgt cite tsunami tu.. tp x de masa nak g.. umah dekat dgn MBO jek..MBO xde cite tu.. GSC jauh nun di sana.. ekekekeke

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

alalala sian nyer kat akak tedi....
hurm takpe kang baeli CD je awkakakak....

farish H said...

xsaba gak nk tgok 2012

cRazyGuRL87 said...

cter 2 mmg best gler
rase cm nk g tgk skali lg jerk

p/s: Qif npe xadd niniey kt fb?? sedih nyer

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

dada24 Xu said...

omega replica watches
polo ralph lauren
jordan pas cher
hugo boss outlet online
ugg canada sale
adidas pure boost black
michael kors outlet store
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
timberland shoes
buy red bottoms
hollister kids
chi flat iron
north face outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton purse
fitflop uk
michael kors outlet
michael kors bags
vans store
abercrombie outlet
adidas trainers
longchamp uk
longchamp bag
ecco outlet
canada goose uk
ray bans
louis vuitton outlet online
polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
20160806CAIYAN