Language Day *Degree

salam semuanyer....untk booth Degree plk Qief dgn mmber2 kelas yang lain promote melaka....so Qief kena handle bahagian culture....banyk mende yang kena wat g carik baju nak touch up nak make up hehehhe....so layan je la nothing much to say ahaks...zassssss


ni half of ma class...yang lain tu mana g hehehe...curikkk tulang erk???

ni la dia hasilnyer budak2 yang kena godek oleh Qief.....
sory to other 2 model tak sempat nak touch up....

ni plk group selangor....klu tak silap dorang dapat tmpt ke3

kita orang plk tmpt ke2....

hah ni la tmpt 1st group sabah
hurm budget jgn cakap r...mmg korang tak caya....!!!! secret...

n tadaaa~~~ ni la the whole class.....


Adios....
Photobucket
P/S = Qief suka sngt sebb ader event mcm nie sebb bnyk kenalan dan mcm2 ragam ader....klu takde event ni semuanyer masing2 wat muka ketat jer....tak bertegur sapa....ye dok???

2 comments :

sI tEDI said...

yup!! betul tu... waktu macam ni lah nak bertegur sapa..

macehlah.. promotekan melaka.. hehehhehe

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>

no hal lahh kak....

Qief taw akak asal melaka that's Y la i promotekan untuk kat tedi heheheh