Language Day *Diploma

*maaf entry pjg skit kih kih kih

mukadimah kuh hari nie!!!!
hari ini aku tension sangt sebb aku rasa "Benda" yang sepatutnya dapt isnin nie dorang boleh wat tangguh2....hurm ni la orang melayu kita kan suka wat urusan bertimbun dan bahananyer susah kan orang lain...klu susahkan diri sendiri takpe gak ini melibatkan orang ramai....sian taw orang lain dapat susah hnyer disebabkan kesilapan kita sendiri.....tak pasal2 orang maki hamun caci maki kat belakang.....

hurm malas nak citer mende lain....nak kongsi event yang di adakan oleh budak2 UNIkl minggu lepas....event tu sempena dgn Language Day campus....so semua budak2 ni kena promote setiap negeri....event ni dimulakan oleh budak2 Diploma.....


ni booth promote penang....n then dorang perform boria katanyer hehehe

hah yang ni plk promote terengganu....
n dorang perform Dikir Barat....

ni plk negeri Johor...biasa2 jer.....
sah2 johor perform zapin....

hah last but not list nogri sabah tak ketinggalan untuk dipromote....
hurm klu tak silap dorang tak wat show kot....

kah kah yang ni plk budak2 junior kena paksa makan sagu buatan sabah....sagu tu dah la tawar n kenyal mgm tak le nak tahan dgn rasanyer.....

yang penting Qief dgn dype mmg tak nak mengalah beli yogurt....mmg borong sakan



TATA~~~~
Photobucket
P/S = hah seterusnyer kita orang plk budak2 degree heheheh.....

3 comments :

sI tEDI said...

beli byk2 kirim kat sini. ekekekek

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

insyah allah klu ader kesempatan lah yer...

farish H said...

meriah