MasSEKERAT party :P

hari yang tak berapa nak lepas tue Segi University Kolej aderkan party untuk student and staff kat KDE = Kelab Darul Ehsan....so mmber kita orang yang terlibat dalam event ni ialah ZAF salah seorang geng lepak hehehe...geng lepak katanye bunyi mcm ganas and otai je kan hahahaha namun semuanyer ayu sopan santun je hahahaha....motif sebb zaff ajak Qief and adam sebb nak tolong touchup kan apa2 yang kurang kat dia dgn mmber2 dia skali....so kiranyer adam wat business jadi makeup artis untuk budak SEGI KOLEJ......so layanla event kitaorang ni.....

so mcm biasa ADAM amik i dgn ZAff....trus pecut ke KDE

lebey kurang dalam kul 5.30ptg Adam dah mainkan peranan untuk makeup wanita2 yang cantik itu....Qief mcm biasa r PA jer....ahahha





hah tu dia zaff.....mmg berani mati dia pakai short kannn hahahaha

hah tu dia amik kaw.....mmg nak pose kat red carpet hahaha
(sedarla ko tue just PA jer.....)


adios
Photobucket
P/S = lepas je mlm tu kitaorang apa lagi lepak la mcm biasa kat mamak..."ane roti telur satu" hahahah

4 comments :

sI tEDI said...

aduhaiii.. comel jek gambar yg last tu.. okey!! lepas ni banje akak makan.. dah puji!! ekekekekek

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

hahaah insyah allah nanti Qief belanja eek????

suezensuzanna said...

i plg suke yg pki short tuh....

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh!!
Zaf sgt yakin!!
i love his confident!!
uols xmo drag mcm tuh ker?
sure kebabooom!