Oct 19, 2009

On Show: At Dewan Perdana



smekum semua....terlebey dahulu Qief nak wish Happy Depa to all indian kat malaysia nie.....
bak kata PM kita 1malaysia
rakyat didahulukan pencapaian diutamakan...


ok berbalik kepada citer asal Qief...aritu ingt lagi tak Qief gegeh prktis bersama dgn mmber PCK yang lain kat tasek perdana heheheh....baru skang ni nak publish entry show aritu kannn....ayoooo dari bersawang baik Qief catch up balik semua en3 yang lepassss....
actually budak baju itam tu yg jemput kita orang....thanx to ijat
ni plk time nak menyambut kedatangan pengantin......
hah yang ni plk....performance dari mana entah heheh jgn marah erk???

ni time atas stage huhuhuh kecut skit la....wah voleyyyy
hah ni plk owner majlis tersebut....hehhehe


P/S = thanx to ijat n the other family......ader beberapa lagi entry pasal show so tunggu je la yer....lagi pown event kat kmpus mmg banyak sngt...heheheh

9 comments :

Terry said...

meriahnya uols.. :))

wh0se said...

pergh..memang best la...nanti leh la ajar kat whose tarian2 tersebut....huhu..mmg nampk happeng giler dalam gambar kat ats...

MOHD [: said...

Meriah [: .

farish H said...

mnariknya qief...

QieFLy si Dolce said...

Qiefly >>>

hehehhe mmg meriah tapi tu la gugup skit....

sI tEDI said...

seronok ek qief.. kalau dah selalu buat x gabra kot...

Raihan said...

hebat la.. kalo aku sah2 patah pnggang menari2 camni..

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
michael kors outlet
canada goose jackets
jordan shoes
jordan shoes
cheap jordans
fitflops sale
swarovski crystal
coach outlet
gucci outlet
michael kors outlet