On Show: At Dewan Perdana



smekum semua....terlebey dahulu Qief nak wish Happy Depa to all indian kat malaysia nie.....
bak kata PM kita 1malaysia
rakyat didahulukan pencapaian diutamakan...


ok berbalik kepada citer asal Qief...aritu ingt lagi tak Qief gegeh prktis bersama dgn mmber PCK yang lain kat tasek perdana heheheh....baru skang ni nak publish entry show aritu kannn....ayoooo dari bersawang baik Qief catch up balik semua en3 yang lepassss....
actually budak baju itam tu yg jemput kita orang....thanx to ijat
ni plk time nak menyambut kedatangan pengantin......
hah yang ni plk....performance dari mana entah heheh jgn marah erk???

ni time atas stage huhuhuh kecut skit la....wah voleyyyy
hah ni plk owner majlis tersebut....hehhehe


P/S = thanx to ijat n the other family......ader beberapa lagi entry pasal show so tunggu je la yer....lagi pown event kat kmpus mmg banyak sngt...heheheh

8 comments :