On Show: At dewan tun abd razak



pada minggu yang lepas Qief ader wat show lagi hehehehhe tapi kali nie Qief join under pak Ngah Swatari.....mmg kebetulan time tu ader kekosongan untuk penari2 budak luar so Qief n the other geng pown berminat untuk join....and show kali ni diadakan kat Dewan Tun Abdul Razak sempena diner UMNO....so pape korang layan je la pic Qief dgn kawan2 Qief erk?? zasssss......

hah ni la mmber aku tue....dia yang ajak Qief join citrawarna nie...

yang ni sebahagian dari group penari luar hahahha

hahah sempt g snap dgn MC time tu....diantaranyer Angelina Tan, Datuk Ali Mamak, Abon dan Acapan

hah yang ni comel sngt taw....nyanyi lagu cindai dalam Mandarin...adooo ko'? nan adoooo

yang ni plk budak2 swatari wat perform tarian india....sngt teruja Qief tngok tarian nie...


yang ni plk tarian kipas...

dan yang last ni tarian sabah sarawak.....


P/S = mmg rasa sngt bertuah sebb dapat join dorang.....sure klu ader lagi Qief akan join :) hehehhe

5 comments :

sI tEDI said...

datuk ali mamak lah qief :P

niesz said...

best nyer..caya la kamo!!

||| PöJìé PööH ||| said...

menarik..
tp sentap!
haha!

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

hahahaha yalah akak missing datuk kat situ ahaks...

farish H said...

wahh bestnyaa dance ni kann