Thanx yer SHAMILA.....


hari ni takde wat pape sngt just habis kelas terus balik umah tu pun kelas pagi boleh tertuang hehehhe....ngantok giler mmg tak le tahan....tambah2 lagi pagi tu hujan hurrmmmm jgn harap la nak bangun....kannnnn

so lepas habis kelas tu as usually g lunch kat kedai feveret kita orang....kedai ni terletak tepi jalan je....n kita orang slalu panggil kedai tangga hahah sebb klu nak g kena turun tangga....mesti korang tak faham hahaha takpe2.....


citernyer takde kaitan kat atas tu hehehhe....citer yg realnyer mcm ni mmber Qief ni syamila nak bagi sumthing coz dia tahu Qief touchup2 kan mmber....lebey2 lagi klu ader event kih kih kih so mari kita tngok apa yg syamila bagi kat Qief.....





Adios....
Photobucket
P/S = thanx so much yer syamila....sayang kamo.....

2 comments :

sI tEDI said...

dapat free?

suezensuzanna said...

hehhee..:)..kedai tangga ehh??kitorg panggil dia restoran atap kuning..:D