untuk pompuan jer.....

ok kepada korang yang diluar sana nak usha2 keta tu apa tunggu lagi try this one.....MITSUBISHI pink hehhhe.....design mmg nampak cantik tu baru design kat luar kat dlm jgn cakap r....

so layanzzzzz........

ni design kat luar....

ni plk design dia kat dlm.....huhuh mmg cantik n cluzzzz



TATA
Photobucket
P/S = hah jgn nak ngada2 eh!!!! ni untuk pompuan jer hehehhe....tak taw la klu ader lelaki yang drive mmg takle blah wakakakak....

4 comments :

aien~s corner said...

wow pink!.. haha i luv it..hehe

QieFLy si Dolce said...

aien~s corner >>>>

yes taw takper mmg sesuai untuk korang yang tomey2

||| PöJìé PööH ||| said...

ala cute nyerr..
siap ada chandeliar kecik dlm tuh!
nk angkat 1 la!!

sue_pinky said...

omg!
sgt sgt sgt cantek..
like it...