Nov 14, 2009

2012 full so pekena Teppanyaki....!!!

hurm....memandangkan hari ni Qief diselubungi hujan sahari suntuk mata pown dah start ngantok.....tapi seblum tu nak gak hangatkan badan ni dgn menaip butang2 kat tetikus ahaks....maklumla time dingin2 mcm ni asyik nak tito jer.....ok beralih kepada citer Qief yang selanjutnyer mcm nie....aritue nak g tngok citer 2012 tapi sayangnyer semua dah full....Qief mmg tringin sngt nak g tngok sebb time tu la QIef n the geng nak spent time sama2 sebelum dorang semua balik kampung halaman masing2.....lepas tu next sem baru la dapat jumpa dak2 ni semula :) frust sebb tak dapat nak tngok movie tu trusla kita orang semua lepak smbil kena penangan Teppanyaki Pavi.....sblum korang semua tito diselubungi hujan ada baiknyer korang layan pic nie......huhuhuhu arigato......

oppppsssss......pic kita orang berdua je yg ader ahaksss....

hurm ni la dia chef yang bertanggunjawab untuk menyiapkan menu kita orang....
terror siot....makan depan plk tu ahaks.....

uit tak abish lagi ke snap pic tu.....orang dah nak menjamah la....cma oiiiii

hurm...nila yang Qief lantak.....Beef rolled with mushrooms....
hurmm mmg enak....klu ader masa kita orang nak g lagi....LOL



sekian.....
Photobucket
P/S = huwaaaaa.....jomla kita sama2 tito.....ahaks

10 comments :

sI tEDI said...

x reti nak makan benda alah tu. ekekekke

apLe dE gadiZ said...

sedap2..
nnt kite hang out same2..
ngee tp qief blanje ar,,
hek3

Eazy Izzuddin said...

layans tito waktu sejuk neh
x penaah mkn lgi bende tuh
huhu
xD

farish H said...

kne book klo nk tgok

QieFLy si Dolce said...

apLe dE gadiZ >>>> wahhhh aple kamu ni suka sngt kena blanja erk....ok2 klu ader masa kita out sama2 k....

QieFLy si Dolce said...

farish H >>>

kita orang dah booked farish tapi resultnyer hampah huuhuhu....takpela nak wat mcm mana dah takde rezeki kowt....ahaks

Anonymous said...

Adc n mdx m xxx, hot xxx movies. Ifp k, lqh dlkppm|gsl ohwltiy u jt fq.

Anonymous said...

okwn tpcli indian sex muluwx y nm b rmr

Anonymous said...

oxez ixgon porno zymctn z bp u acg

yoaw tiofl [URL=http://www.porn432.com]x videos[/URL] lasndw f vs t clb

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.