aku rindu bangat sama kamo........

bermulakan dgn bismillah Qief menekan sebijik demi sebijik keyborad ni untuk menjadi sebuah ayat hahahhaha....very nerd!!!!! eh butang keyboard tu sebijik er???matilahhhhh hari nie Qief tgh menjawab pape final subjek math huh agak bersepai juga la nak jawab soklan tu....huhuhuh skang ni tgh fokus kat accounting & management......sekiannnnn



hahahaha......sebenarnyer takde sapa2 pown yang berkenaan dalam nie.....Qief just nak lepaskan rindu kat rambut Qief yang pjg dulu tu......tak sabar nak tunggu ianya panjang kembali.....rindu nak touch up sana touch sini bagai kannnnnn.....nothing much just skang ni tgh mood exam....namun kegigihan masih nampak disitu untuk terus menghapdet blog ku ini.....

pic ni time en3 rantai pemberian CMA dari Japan......

panjang umur budak nie....baru cakap dah ader kat sebelah tu la dia CMA....hahahh

ni plk entry time nak g ke Pangsun......klu yang baca tu mesti ingt hehehehhe

ni plk pic kat Mid Vall......dah berkurun lama nak upload pic ni tapi malasssss..... :)



Adioxxxx
Photobucket
P/S = tetapkan pendirianmu agar kamo tidak mudah digoyah oleh pihak musuh.....huh apa kaitan dgn rambut Qief hahahhaha.....jmpa lagi

6 comments :

suraya said...

nape potong rmbut... rmbut b4 ni lg ok

Terry said...

wahh.. very the ANTM tul la rambut you.
rasa cam nak senyap2 potong rambut you and letak kat rambut i jer . jelezzz gitu.
*gila meroyan ker i nieh.. ahaha

I pon rindu rambut I yng diva tu.. sekarang nampak cam divo..takpon cam askar.. adoiii.. uwaaa..

farish H said...

suke rmbut lama u

||| PöJìé PööH ||| said...

cool!
wig itu sgt cantik n suit wit u sweetie..
wish i have 1..
mana beli??
**larekkk!

QieFLy si Dolce said...

||| PöJìé PööH ||| >>>

oooo carut aku erk....awas kamo pojie hahahha....

thanx to the others either....

sI tEDI said...

pekse..pekse...