BFF meroyan kat Putrajaya......

hari ni sundae mood....kejap lagi nak g campus sebb nak jumpa CMA katanyer nak wat study group coz esok pape QIef yang last kol 2 petang....so seblum nak b'siap2 ke kampus sempat lagi Qief nak citer minggu lepas kita orang g ke Putrajaya.....kita orang decide semua ni last minit coz tak taw mlm tu nak lepak kat ner.....dan walaupun kita orang kurang sorang ahli AZmi.....namun misi tetap berjalan sory ma fwen asmi heheheheh.....1st sampai tu kita orang makan dulu kat mamak n then lepas tu baru la kita orang meroyan area2 putrajaya tu....kebetulan plk time tu dlm beg QIef ader camera so tanpa menghiraukan orang disekeliling kita orang pown mcm orang giler snap pix.....weeeee so pa pe pown korang just layn je huhuhuhu......


port 1st


port 2nd



port last :)


XoXo
Photobucket
P/S = dan apa yang penting pagi tu semua tido mati takde sorang pown yang ke kelassss ehehhehehe