Blog naik bersawang.....

citer o citer kemana ko citer semua larikkkk hah....sampi bersawang blog aku dibuat nyer....hahahah tu la pasal ni semua sebb busy dgn muka buku = Face Book.....ntah la lebey2 lagi lepas men game Cafe World tu hish ketagih Qief di buatnyer.....klu betul ader cafe mcm tu rasanyer semua orng kat malaysia ni dah kaya raya.....tapi apakan daya semua tu hanyer la ilusi game semata2......

hah! ni la cafe QIef yang tak seberapa tu ahaks.......

skang ni dah pown masuk cuti sem so plan haprak pown tak wat g....yela budak2 baru ni semua busy nak setel kan MARA and then dorang semua boleh trus balik kg....Qief mcm biasa la lepak je memanjang kat umah gemukkan badan..... hurm tu je la kot takde pape yg menarik pown hari ni dan minggu nie....o yer sebelum QIef lupa thanx a lot to kirana sebb selitkan Pic n Blog Qief kat entry kirana....so seapa yg nak kenal kirana ok jer ahaks....


salam
Photobucket
P/S = hari yang membosankan waaawawawaw......