Nov 17, 2009

break sem..final pose with ma BFF


halo2....jumpa lagi kita semua erk??? harap2 korang semua sihat disamping orang yang tersayang.....skang ni actualli dah start break sem untuk budak2 sem1....hurm cepat sungguh masa berlalu kannn u alllssss Qief kini dah pown abis sem 1 dan nak skang ni menuju ke sem 2 plk....haish takpela masa cepat berlalu dan apa yang penting memory kenangan pengajaran yang mengajar kita semua erti kehidupan yang sebenar......hehehhehee

* apa yang aku melarut dalam blog ni pown tak taw....sebenarnye just nak pose pic terakhir Qief dgn Bff yang lain....unfortunately salah sorang tak dapat dtg....bukan tak dpat dtg dia terlambt untuk event yg kita plan.....sorry laling next sem ader bnyk masa kita le laung sama2.....



ooo yeah skang ni QIef tgh busy attend satu KEM usahawan.....kekdahnyer nak jadi usahawan yang berjaya laaaa tapi diri sendiri payah nak manage so mcm mana tu.....hahahahah takpe2 at least kita try baru kita taw hasil @ output nyer rite??? sapa stuju.....klu stuju senyum sampai ke telinga hahahahhahaa.....(^.^)

*
*
*
*
*
ok la korang pape pown Qief tetap nak pose kan diri dgn kengkawan yang lain.....
tngok la klu sudi (^-^)

pose end of SEM 1
* u see sorang lagi wanita tlah missing rite....i told u LOL

sebelah tu azmi a.k.a maharani
asal nama maharani dont ask me.....Qief pown tak taw mana kita orang dpt nama tu???
(*.*)

tetiba muncul plk wanita ayu sebelah kanan tu kannnn.....
Nadia nama nyer....sweet je orangnyer.....



hola.....
Photobucket
P/S = entry brikutnyer berkenaan dgn KEM usahawan yg Qief tngh join skang ni.....
okla KEM tu dah nak strt better chaw dulu......salam

7 comments :

suezensuzanna said...

qief...ko kalo bergambar..mesti nk vogue2 gitu..hehe

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

tu la pasal sue....everytime snap pic it comes naturaly...

bak kata tyra bank 1 2 3...Pose....hahahhah

niesz said...
This comment has been removed by the author.
niesz said...

huhu..sory..typing error..yup!oliday time!oliday sakan k..
nice pose..hikhikhik...

sI tEDI said...

dah nak coti dah ek?

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

yup kakak actually cuti da pown strt LOL....

farish H said...

sweet je ngn bff die hahaa