My Dream yang seballllll....

bosan sungguh hari nier.....mana taknyer baru bangun tido....aku terpaksa juga bangun tidor awl hari nie....kul 4 tu awl ker???? hahahhahaha sebb Qief tak tahan dgn mimpi2 yang Qief alami siang n petang tadi....pagi tadi aku bermimpikan dunia kita ni kena serang alien mmg hodoh2 alien yang dtg menyerang tu dah la tak chomel ader hati nak tawan malaysia nier.....so boleh plk aku jadi watak utama dalam citer tu....hye of course la dah aku yang mimpi takkan ader orang lain plk kannnn....matilahhhhh verangan....ok2 sambung.....kesian taw orang2 kat kl ni huru hara dibuatnyer ader yang mati kena cekik la mati ke makan la....huhuhu ala mcm citer dlm tv tue.....


huhuhuh sian2 kat dorang.....

apa lagi time tu Qief dgn mmber tiba2 plk boleh bertukar jadi super herooo hahhaha ini sudah melampau.....huh mmg teruk r time tu siap fire sana fire sini....wkakakaka....lepas tu alien ni kuarkan senjata dorang huhuhu ulat tu nampak kecik je tapi skali kena kat badan fuh terus lesap ooooo.....

huh lebey kurang mcm ni la ulat yg baper nak chomel tu....

apa lagi Qief time tu mmg tak terdaya nak fight sorang2 tup2 muncul mmber campus campus Qief wakakkaka.....Qief sendirik pown tak taw dorang ni superhero gak hahaaha.....lepas tu Qief n the geng fight2 bermati-matian....tapi apakan daya nasib kl tak taw apa kesudahannyer coz terkejut dari tido.....

yg tak le blah....Qief pown rupanyer superhero gak wakakakak.....



walawey....
Photobucket
P/S = huhuhu lepas tu sambung tito g....tapi mimpi lain plk heheh malas nak citer kang tak abis....

3 comments :

Afzainizam said...

salam ziarah dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Pasangan dua sejoli Si superman dan Hulk tu nak gi kerja ke....

atau mereka berdua nak gi shopping .... ahhhh mereka berdua ambik cuti atau MC.... tidak cam ne klu ade emergiancy

[S]itie [B]Um [B]Um said...

everyone can dream. hehe

farish H said...

wakakka kemaen lagekkkkkkkkk