Campus indoor Game....

semalaman aku berjaga dgn harapan aku nak study subjek Inovation Management ni....yes study tu mmg complete tanpa tido pown coz takut tak dapat nak bangun in time....tup2 skali dah masuk jawab paper pagi tadi huh amik ko blur + blank tak taw nak karang essay tu mcm mana.....walhal mende tu baru je sepintas lalu Qief baca....hahahah jawab apa yang termampu la nampaknyer....so 1st lesson klu ader paper sok harusss laa cukup tito sebb otak pown nak rehat n nak oksigen.....*heheh ayat sama je dlm face book.....ok nak tito kejapppp uhuhuh tapi seblum tu layan pic Qief ni.....



pic ni diambil sebelum exam ari tu....saje je nak share dgn korang semua.....time tu campus ader wat indoor game kat loby city campus...*perluker mention city campus tu???? hehheeh :)
so ader gak la di antara game yang Qief try join...siap dapat hadiah lagi hahaha soooo layankan ajer......

hah 1st skali Qief n Dype g kat mende tu men ketuk2 smpi tgan ni naik jenuh....hhehehhe
yang kat blakang tu tgh layan congkak n batu semban

ni plk dak2 lain tgh busy men snake game huhuhuh

Qief n the geng plk men plus words....

mmg bersemangat semuanyer nak main.....

dan pemenangnyer tak disangka Qief!!!! huhuhuhu
mcm mana leh menang mata dah la skit jer....

dan yang paling beshhh hewan kecik ni Sugar Glider ni tak penah nak duduk diam....penat taw nak snap pic dgn dia....ni je kot yang elok rasanyer hahahaha



Salam.....
Photobucket
P/S = apa pown hari nie dah released tension kejap....n last paper isnin kang huhuhuh....