Nov 5, 2009

Campus indoor Game....

semalaman aku berjaga dgn harapan aku nak study subjek Inovation Management ni....yes study tu mmg complete tanpa tido pown coz takut tak dapat nak bangun in time....tup2 skali dah masuk jawab paper pagi tadi huh amik ko blur + blank tak taw nak karang essay tu mcm mana.....walhal mende tu baru je sepintas lalu Qief baca....hahahah jawab apa yang termampu la nampaknyer....so 1st lesson klu ader paper sok harusss laa cukup tito sebb otak pown nak rehat n nak oksigen.....*heheh ayat sama je dlm face book.....ok nak tito kejapppp uhuhuh tapi seblum tu layan pic Qief ni.....



pic ni diambil sebelum exam ari tu....saje je nak share dgn korang semua.....time tu campus ader wat indoor game kat loby city campus...*perluker mention city campus tu???? hehheeh :)
so ader gak la di antara game yang Qief try join...siap dapat hadiah lagi hahaha soooo layankan ajer......

hah 1st skali Qief n Dype g kat mende tu men ketuk2 smpi tgan ni naik jenuh....hhehehhe
yang kat blakang tu tgh layan congkak n batu semban

ni plk dak2 lain tgh busy men snake game huhuhuh

Qief n the geng plk men plus words....

mmg bersemangat semuanyer nak main.....

dan pemenangnyer tak disangka Qief!!!! huhuhuhu
mcm mana leh menang mata dah la skit jer....

dan yang paling beshhh hewan kecik ni Sugar Glider ni tak penah nak duduk diam....penat taw nak snap pic dgn dia....ni je kot yang elok rasanyer hahahaha



Salam.....
Photobucket
P/S = apa pown hari nie dah released tension kejap....n last paper isnin kang huhuhuh....

5 comments :

Cath J said...

Besornyerrr game ular!!!! eee...geli... ;-p

suezensuzanna said...

hehhe..ader program ape kat unikL???oh..i miss the moment dlm unikl:(..i mean...sume exhibiton tuh

QieFLy si Dolce said...

Cath J >>>>>

hahahaha besa nak mamposss.....tu yang tak main (^.^)

dada24 Xu said...

tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers