mamam kat MJ foodcourt

takde pape yang special sebb kita orang banyk abiskan masa wat loan MARA n attend Kem Usahawan tu....walau apa pown kita orang tetap tak lupa untuk lunch bersama2 hehehehhe.....so port yang menjadi pilihan kita orang kali ni kat MJ = Maju Junction sebb dah lama tak lunch kat situ ehehhehe....so sambil jalan2 tu QIef mmg tringin nak beli kek kat tingkat bawah MJ tu coz ader satu kedai Bakery ni jual kek beraneka jenis....rasa kek tu ok lah not bad....lepas beli kek semua tu kita orang pown proceed la ke tingkat atas plk dimana terletaknyer food court....orang ramai kata termasuklah student2 UNIKL kat sini makanannyer bukan saje sedap dan variety malah berpatutan plk tue.....

*mmg murah pown tapi klu ari2 nak g MJ ni lenguh juga la nak jalan kaki dari Campus huhuhuhu.....pape pown harap korang enjoy pix2 kali nie.....tata

mmg Fruity pown ahahhaha.....

hurm......sungguh lazat kannn????

kita orang takmo nek escalator....nek lift lagi cepat hahahah :)

Qief makan ni jer....coz pertu dah kembung makan kek
*agak2 baper kek Qief makan?????

pape pown u allsssss jemput makan semua.....



arigato
Photobucket
P/S = seperti biasa masih lagi attend kem usahawan tu.....esok dah start menjual produk....harap2 produk tu commercial n boleh jual huhuhuhu
(^.^)