Nov 18, 2009

mamam kat MJ foodcourt

takde pape yang special sebb kita orang banyk abiskan masa wat loan MARA n attend Kem Usahawan tu....walau apa pown kita orang tetap tak lupa untuk lunch bersama2 hehehehhe.....so port yang menjadi pilihan kita orang kali ni kat MJ = Maju Junction sebb dah lama tak lunch kat situ ehehhehe....so sambil jalan2 tu QIef mmg tringin nak beli kek kat tingkat bawah MJ tu coz ader satu kedai Bakery ni jual kek beraneka jenis....rasa kek tu ok lah not bad....lepas beli kek semua tu kita orang pown proceed la ke tingkat atas plk dimana terletaknyer food court....orang ramai kata termasuklah student2 UNIKL kat sini makanannyer bukan saje sedap dan variety malah berpatutan plk tue.....

*mmg murah pown tapi klu ari2 nak g MJ ni lenguh juga la nak jalan kaki dari Campus huhuhuhu.....pape pown harap korang enjoy pix2 kali nie.....tata

mmg Fruity pown ahahhaha.....

hurm......sungguh lazat kannn????

kita orang takmo nek escalator....nek lift lagi cepat hahahah :)

Qief makan ni jer....coz pertu dah kembung makan kek
*agak2 baper kek Qief makan?????

pape pown u allsssss jemput makan semua.....



arigato
Photobucket
P/S = seperti biasa masih lagi attend kem usahawan tu.....esok dah start menjual produk....harap2 produk tu commercial n boleh jual huhuhuhu
(^.^)

6 comments :

suezensuzanna said...

owhh..lame giler x g mj foodcourt!

niesz said...

yummy!sedap nyer..terliur suda..
ehe..

joegrimjow said...

dlm lif pon sempat lg

farish H said...

cdapnyaa nakkkk gk

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers