Naruto Shipudde episode 133......



hari nie tak de pape so duduk umah jer sambil layan citer Naruto Shipudden....hurmm agak lama gak la nak tunggu citer tu released seminggu skali....huhuhuh walau mcm mana pown tiap hari jumaat Qief mmg akan tunggu citer tu released pada minggu lepas episode 133 salah satu watak citer tu Jiraiya = si orang tu gatal dah mati kena bunuh oleh kumpulan akatsuki....sedih sngt cara dia mati tapi nasib baik la dia sempat wat wasiat dlm bentuk kod lalu dihantar ke nenek Tsunade....rupa2nyer slama ni budak yang diramalkan itu adalah Naruto sendiri....so time disaat2 kematian Jiaraiya tu tak sempat dia nak teruskan lagi buku yang selalu dia tulis tue.....harap2 ader la keajaiban jadi dah la dia jer yang selalu usik Naruto n Nenek Tsunade.....skang ni paling latest Episode 134.....time ni tiba plk masanyer Sasuke nak balas Dendam kat abang dia Uciha Itachi




tata
Photobucket
P/S = tak sabar rasanyer nak tunggu episode minggu depan......

1 comment :

Hafizah Haruno said...

tak tengok lagi...
still sangkut kat episode 100.
almaklumlah bnyk anime yg nak kene tgk...