asal Nuff kamo zzzZZZZ & K.I.T




hey uols,
First of all aku nak ucapkan ribuan trima kasih wat korang semua sebb sudi lawat blog aku yg semak nie miahaha *trademark melz pinjam kejap.....ok straight to the point ari nie aku nak share dgn korang semua sedikit pasal nuff nie.... ATTENTION ni untuk bloggerwan n bloggerwati yang still tak taw....yg dah taw tu duduk depan lappy tu diam2 ok.....bagi aku ianya berkesan selepas aku mengedit semula survey aku kat nuff....senang citer lepas aku kerap kali melawat singgah sana Melz nie bnyk yg aku taw pasal nuff dan juga tips berblogging.....aku tegaskan kat sini tiada paksaan bagi kamu untuk mengikuti apa yang aku katakan inie....aku just nak share apa yang aku taw.....bagi aku tak syok r klu aku sorang je yang taw......


klu boleh aku tak nak kita blogger2 ni jenis yang dtg ke blog orang lain hanyer meletakkan komen kat shout "blogwalking" "klik2 nuff" bagi aku seolah korang dtg ke blog orang lain hanyer bertujuan untuk klik2 lepas tu blah :P kan seelok2nye kita amalkan sikap K.I.T = keep in touch.....yer dgn adanya sikap mcm ni aku bukan sahaja dapat kenalan baru malah traffic untuk nuff akan maintain pada had yang sepatutnya....

yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran.....


THEN END....

24 comments :

Mr ProPiTo said...

Nuff ko ni ikut aku...hehe,,terpaksa klik..kikiki

♥Hernee Nazir♥ said...

sokong2..hehehe

QieFLy si Dolce said...

Mr ProPiTo >>>

hahah nanti aku klik nuff ko plk ok...
do Keep in touch

♥Hernee Nazir♥>>>>

yes sokong jgn tak sokong

Daffodil D said...

betul2 ..!! ngeehee~

suezensuzanna said...

wah qief...dh mcm instructor from nuffnang dh

eLLa said...

yeahh.. k.i.t

||| PöJìé PööH ||| said...

Aku suka konsep KIT ko tuh!
Singgah sbb nk baca entri, sambil² tuh klik nuff klo dia bangun..
Dpd singgah sbb nk klik nuff jer xbest gak kan!

niesz said...

info bergune nie..nk blajar gak la..thanx for d info yer qief..hihi..

Cath J said...

Fulamakkkkk... kiri kanan atas bawah semua berkelip nuff you nakkk....

Caya lah...nak jugak ambik pedoman sket... ^_^

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam ziarah kembali qiefly ...thanks singgah blog kak zana..

meriah ler blog nie....
and
akak setuju tu....K.I.T <3

~** PROFFY **~ said...

tgh2 mlm nuff byk jaga la qief.. hehehehe

hisham said...

i stuju...hehe..stay keep in touch...

Adam said...

yeyeh...mari tekan nuff dia...hahaha

Melz said...

KIT :) nice one Qiefly haha

apLe dE gadiZ said...

nice2... betul2..hahaha walaupown aple ta de nuff. ngee

Dak Wan said...

Keep touching-touching.. ngeengeengee

dinsblog said...

biarla klik nung tu secara organik..baru berkat dapat duit tuh.

Cik aiNa said...

yup..btol tu qief..sis sokong.
tp sis pn same dengan je.
huhuu.

mmg rugi la klo takat klik2 je kan..kan best klo buat kawan..ramaiiii

discount bedding said...

i want to post an awesome blog, but i don't want it to be a quiz or about stuff tah thas been happening to me lately.

farhan said...

ok..jom klik nuff di blog aku pulak..

Kifli Mally said...

@farhan nnti kami click ok haha

Kifli Mally said...

@Mr ProPiTo hahah tq so much

Kifli Mally said...

@suezensuzanna haha kannn kita memang sayang nuffnang kak :)

Kifli Mally said...

@hisham yeah keep in touch ok