hidup ku penuh dgn game....

ya hari ini aku lalui hari2 seperti biasa...bangun tak terlalu awal dan tak juga terlalu lewat heheh.....yang sedang2 ajer.....maklumla klu budak2 skang ni tgh cuti sem mmg tak taw nk wat apa sngt....nasib baikla sorang housemate aku tgh cuti arinie so kita orang plan nak g caruj umah sewa....insyah allah klu ader rezeki kita orang semua nak berpindah ker rumah yang baru weeee....beshnyer....


skang ni saje je nak larik topik skit hehehe....seperti sedia maklum aku ni jenis kaki game juga tak kira la apa jenis game tu aku akan main sampai abis hehehhe....slagi tak abis game tu slagi tu la aku sanggup berkurung dlm bilik untuk abiskan hahaha...terok benar perangai aku ni kan....

tapi skang ni aku lebey fokuskan pada game yang ringan2 jer seperti Guilty Gear dan juga Need For Speed UnderGround....hanya berbekalkan lappy Compaq aku ni tak boleh nak main game yang berat such as Prince of persia, God Hand dan mcm2 lagi la....tunggu la time aku dah keje kang mmg aku sapu semua menatang tu ehehhe.....

suka main game ni....lebey2 lagi dlm survival mmg mencabar

ni plk character Fav Qief....MILLIA namanyer....hanye libas2 rambut saja hahah

hah ni yang ni plk my 2nd Fav game....

oleh kerana suka purple keta pown dah jadik purple color....ader bran nak lawan on9 hehehe


THE END


Photobucket
fullstop : maybe dalam 25-30/12/09 aku akan berada di PD untuk AJK campus....huhuhu

12 comments :

Aidi-Safuan said...

jom2 underground...
tapi maen easy la ek~

에마 said...

hehe.tgh cuti ka ni? besa la tu ba, penuhi ms lpg dgn game:D

~** PROFFY **~ said...

ini pc game ke PS2 qief?

LORD ZARA 札拉 said...

cam syiok je ni~~

=]

sI tEDI said...

aku bukan kaki game!!:P

mIsTa aLeH said...

underground??
try r yg br lg mencabar =)

niesz said...

wa..bnyk nyer maen game..

xpe..at least maen game ni ley release tension kan..nak2 game yg tembak2 tu..time2 ngah geram..syok la maen..hihi..

eLLa said...

saye pown suke maen game..
hantu game..

ieQa sWetLuv said...

erkk..game melambak dlm lappy bukan sendiri yang main..untuk si kanak2 riang dalam uma ni ja yang guna ahakzs.. actually tuan punye lappy ni x reti men game kasihan bangat..

Hisham said...

hye salam terjah...epening la blog ni...k la tk cre

Hafizah Haruno said...

suka guilty gear..
feveret den sama gak, si milia tu ngan jam, yg comel pakai baju cina wane merah!

discount bedding said...

Can someone list the Guilty Gear series with Dizzy as a selection?