IzinKan aku menJauh bUat SeketIka.....

cover entry yg telah lama menyepi....
*matilahhh kena rejam (>.<)

-->
citer takde kaitan dgn pic kat atas tu hehehe.....hari nie aku berkesempatan untuk update blog kesayangan aku yg dah lama bersawang....apakan daya aku kena balik ke kajang tempat pakcik aku so....kat sana mmg takle nak on9....plus 25-30 DEC aku kena berangkut kasih ke PD CoCo Bay hotel kerana aku merupakan ahli AJK yang akan handle semua student 'U' yg akan dtg untuk kursus kepimpinan usahawan.....nampaknyer aku kena beriadah sambil berkursus lah yer :P ....apa pown aku nak ucapkan thanx a lot kat korang semua yang sudi lawat n beri comment kat entry yang lepas....maybe dijangkakan aku akan kembali gegeh on9 pada JAN akan datang....actually banyk sngt citer yg besh2 aku nak share dgn korang semua tapi seyes time ni aku mmg tak le nak publish2....so kenalan peram semua entry2 ni sampai masak.....hahaha


izinkan aku untuk beradu wat seketika....

THE END



petikJARI : aku tetap gak nak jadi full timer blogger hahahha...... 

20 comments :

cik ian@aH Lian~ said...

takpe,
kerja busy2,
sambil makan angin tuh...

hisham said...

bro..asal tulisan ni x nmpak..ke mate aku yg rabun..??..i link u k...

Eazy Izzuddin said...

ku pun br ja update
hehe
xD

anN said...

p tdo.. hehe

Dak Wan said...

Ok, take care beb.

Adam said...

xpe2...janji hapdet

oh daNia said...

Qief :)

seb bek ai tbaca dis en3

my 'u' pun terlibat tau kat coco bay nnt :)

but me ...umm xkompom lagi nak ikut ke x, kalo ikut ... ai nak cuit u,
jgn terkejut :)))

k ...chow~
muachhh!!

Faarihin said...

salam.. dah lama nak masuk blog ni.. tap tak berkesempatan aje.. hehehe.. (^__^).. slamat menjalankn tugas ye qief.. sy add kamu..

apLe dE gadiZ said...

heeee..
baru menampakkan diri.
ngehehe

ieQa sWetLuv said...

wahhh sambil keje sambil jln sgt best.. jumpe kamoo nnty ya yuhuuu~

~** PROFFY **~ said...

menjuah tu apa qief?

muehehehhee

klik klik BLOG FT satuuuuuuuu

Sharinginfoz said...

beradu ya tuanku... nuff hari ni aktif ya ada jaya dan 8tv dah click....

zuwairiaiman said...

blog yang menarik.. keep up the good work

Eazy Izzuddin said...

hype2
d mana kah kamo...
cepat lorh update
kerinduan...
=)

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

eLLa said...

huhu..
update r erk..
suke bace ur entry

eLLa said...

huhu..
update r erk..
suke bace ur entry

discount bedding said...

Nice Entry!!!!!!!!

Kifli Mally said...

@cik ian@aH Lian~ hurm siapa sangka kan kalau dapat makan angin je keje mesti best

Kifli Mally said...

@hisham maaf lah dulu guna font color purple so skang ni dah back to basic harap tulisan tu tak kacau u lagi haha

chenlina said...

oakley sunglasses
ralph lauren outlet
pandora jewelry
tiffany and co
kate spade outlet
ray ban canada
vans shoes
jordan 6
ray ban eyeglasses
lebron shoes
chenlia20170601