katakan "NO" kepada word verification.....

klik pic bagi tumbesaran kih kih kih


salam kepada bloggerwan & bloggerwati yang daku sayangi ehhehe.....berduduknyer saya dihadapan lappy ku ini kerana ingin meminta kepada blogger2 yg disayangi agar memilih option "NO" untuk word verification comment....mudah sahaja korang ikut step dibawah ini ok....


Dashboard > setting > comments > Show word verification for comments? > NO > save

yeah kamo dah berjaya melakukannyer....bukan apa sebb korang faham2 la sumtimes klu tenet ni a bit slow word verification tu takle nak list down....so ini mmbuatkan saya tak le nak comment blog korang....disamping itu juga ianya akan memudahkan orang untuk memberi kamo komen membukit heheh...harap kamo faham apa yg saya cuba ingin sampaikan kat blogger2 tercinta sekalian.....wuek2 loya tekak aku berformal2 ni hahahah


THE END


Photobucket
fullstop : hehehe aku baru balik dari lepak2 kat mamak....balik tadi aku smpt lagi hapdet blog...so skang may tito....5.30am zzzZZZZZ

10 comments :

Dak Wan said...

Klu yg rabun lagi masalah nak baca "word verification" tu.

~** PROFFY **~ said...

BETUL2!!

dah lama nak bagi tau blogger2 sume tuhhhh..

leceh ada wv nihh

sI tEDI said...

amboi!! sejak dah tuko kotak komen ni kemain lagi ek?

ekeekke

aien~s corner said...

hehe.. aien mmg xgune bnde ala 2 pun.. leceh..

Dak Wan said...

Lagi satu kan.... dahlah ada word verification, pastu ada approval plak. Btol2 potong stim nak mengkomen.

EmI said...

fyi:word verification mengelakkan dari auto spamming.itu tujuannya..

dada24 Xu said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn

dong dong23 said...

canada goose jackets
polo ralph shirts
canada goose coats
michael kors outlet
pandora jewelry
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors canada
ugg boots uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
true religion shorts
ray ban wayfarer
ralph lauren polo outlet
coach factory outlet
louis vuitton
hermes birkin bag
mlb jerseys
burberry outlet online
louis vuitton handbags
canada goose jackets
ugg boots
michael kors outlet
oakley sunglasses
nike outlet
rolex watches outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
canada goose jackets
michael kors outlet online
uggs outlet
michael kors outlet
mont blanc pens
adidas outlet store
christian louboutin shoes
lebron james shoes 13
louis vuitton outlet
jordan shoes
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

coach outlet
replica rolex watches
toms wedges
louis vuitton outlet
coach factory outlet
moncler uk
ugg sale
canada goose outlet
air jordan pas cher
cheap jordans
20169.29wengdongdong

chenlina said...

oakley sunglasses
clarks shoes
ugg boots
thunder jerseys
borse louis vuitton
michael kors outlet
gucci handbags
michael kors bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
chenlina20170601