Dec 24, 2009

ke OU lagi......

sebelum menjelang X-Mas ni meh skodeng Qief dgn mmber2 yang berapa nak sengal nie kat OU bukan orang utan yer heheheh....hurm tapi mmg tak taw pown tgh wat pe kat sana just nak lepaking jer setelah rindu dgn dorang ni menggunung hehehe.....plannye klu boleh nak ajak budak2 yang lain tapi sayang dorang semua da ader kat kg masing2 so mmg asal kat KL ni jer yang boleh ajak lepak2 huhuhuh....kamo ni asal KL ker Qief??? heheh saje je tumpang orang KL tiket mahal takle nak balik bhuahuahua.....

ok2 back to the story....ari tu mcm banyk gak la melilau ke semua tmpt heheheh.....contohnye mcm pic kat bawah nie....

sempt lagi skodeng mcm mana dorang ni wat stick candy....huh klu takde kemahiran dan skill mcm dorang ni mmg payah nak keje kan....

tersedia dgn pelbagai rasa....korang cakap je nak flavour apa semua ada hehe....tapi tu r kerasss nak mampuih....klu opah aku makan mau tertanggal gigi palsu dia heheheh....

hah yang ni plk...aku tgh nak carik glasses yang aku nak guna sem depan karang....hurm malasla nak pakai lens je memanjang....so tunggu la kemunculan aku berspek huhuh mesti huduh giler kan....

isk lupa plk nak mention mmber2 Qief kat korang kan......
korang pilih je mana yg berkenan lepas tu approach dgn aku huahuahua....
makan kat Kluang station.....

yang ni plk bukan sekadar hiasan....tapi makan ati sngt tngok ayam dia tu chomel bangatttt....dorang yang lain tu apa lagi just gelak je kat aku sebb ayam aku paling kecik.....sedihhhhh



THE END...


Photobucket
ButirPeluru : hurmmm sedih lagi pasal bowling kat OU sngt2 tak besh....tak taw asal....rindu kat bowling TimeSquare heheheh....

9 comments :

Aidi-Safuan said...

wah..meriah nyer merayau2.hoho

sI tEDI said...

pernah sekali je ke OU.. he he he..
kluang station tu lalu jek. ekekke

Adam said...

comel nyer dia susun nasi goreng tu...timun..telo..ayam comel..haha

Dak Wan said...

Fuh yg candy tu kena nyonyot pelan-pelan ah.... klu kunyah mmg ah berterabur gigi :) Hehehe

eLLa said...

wahh bezznyer nasi ayam..
daa lame xmkn nasi ayam..
comel jer...hahaha

nak shopping gak..huhu

Farihah Ahmad said...

aya kecot gila. mereka goreng yg smlm punya kot??

farish H said...

wah smlm bru g ou! ehhe

cik EPAL said...

ayam tu nampak best! :)

discount bedding said...

Good post! Enjoying Life! keep it up.........