mama Puteh yang kekwat...!!!


~selamat pagi teman blooger disini.....
~bangun dengan riang *Gembira
~menyanyi bersama *Qiefly

tetiba je feeling2 nak wat high school musical kannn....takde maknanyer smua tuh wehehehe....hurm hari ni tak taw nak wat per....coz planning takde lagi dlm gengaman so maybe akan on9 je sambil2 terjah blog kat GengBlogger.....

hari nie just nak kongsi citer pasal Mama puteh hahaha...bagi korang yang ada terbaca entry aku time raya aidil adha tu sepatutnya ader 3 pic pasal mama puteh aku masukkan...tapi aku plan nak sumbat untuk entry arinie.....hahaha tngok tu mama puteh aku sempat wat entry exclusive buat kamo walaupun kamo kekwat....so apa pown layan je mama puteh yang kerek nie....

hah ni la dia mama puteh....muka mmg kerek kannn hahahha.....

keje dia mmg besh....klu lapar bangun g kat table food dia tu lepas tu on the spot balik ke sofa tito....most of the time itula rutin harian dia.....

should respect mama puteh coz dia ni dah lebey 10 tahun.....itu tahun kucing klu convert to tahun manusia...agak2 sebaya dgn makcik aku tak????
hahahha *makcik marah ker (0_o)


THE END



Photobucket

P/S = klu dapat makan nasik lemak pak hassan(kedai belah campus aku) sedap gak nie.....

15 comments :

♥Hernee Nazir♥ said...

MIL akak ade bela papa puteh..blh dijodohkn ni..hehehe

QieFLy si Dolce said...

♥Hernee Nazir♥ >>>

hahah sudah semestinyer biler papa nak dtg merisik :P so sweet

Aidi-Safuan said...

hahaah...high school musical jom!

Tie-Ibu wawanisolehah said...

ko dapat duit nuff nanti blh la bli spirulina (utk daya ingatan dan IQ yg gojes) & bidadari (supaya kelihatan seperti bidadari sokmo)kihkih..

Akak jual rege ahli je dik..dun wuri..cheapest in town..cuma kos pos adik + ka la

QieFLy si Dolce said...

Aidi-Safuan >>>
jom kita rock n roll


Tie-Ibu wawanisolehah >>>
hahah tak nak la tunggu duit nuff tu ibu...tak berganjak2 pown heheh

ieQa sWetLuv said...

bole la mama puteh ni jadi mak angkat miot n sitam ika nnty kan kan hahaha

QieFLy si Dolce said...

ieQa sWetLuv >>>
boleh jer...nanti meriah family hahaha

Primadona69 said...

ye..
mama puteh ko mmg kekwat...
nak tulis blog..
tp dia arah ko aje yg type kan..
hiks!!
kesian dey lorr...
;p

QieFLy si Dolce said...

Primadona69 >>>

taw takper....dia mmg kekwat teramat2...hehehe

Melz said...

ekor dia kontot hahh

QieFLy si Dolce said...

Melz >>>

bukan takat kontot....malah berpintal2

f said...

10 tahun

and still looking hot?

HOT MAMA

;)

sI tEDI said...

ade rupa.. kucing buta yang kat rumah i tu lah

Hafizah Haruno said...

comelnya walaupun dah tua. haha.
betul ke kuceng ada 9 nyawa?

discount bedding said...

Looking so cute! hehe........