mmmm...sedapnyer cadbury.....

Hye korang salam hari selasa....hahaha hari nie aku ingtkan hari sabtu mana taknye bangun2 je ON TV ON Lappy dan ON je la apa2 yang patut...... inila kesannya apabila asyik berkurung di dalam bilik tanpa menghiraukan apa yang berlaku dia luar sana huhuhu.....

ok baikla cukup mukadimah untuk hari nie....pada minggu yg lepas mmber aku dtg kerumah lepak 2 3 hari....dgn belass kasihan aku pown ajak la dia lepak umah aku selama mana dia nak....tapi yg penting ader syarat....hahahhaha syaratnyer apa lagi chocolate cadbury la....korang jgn salah anggap yer time tu dia mmg dah beli siap2 kat langkawi seblum dtg ke rumah aku yg seberapa nie.....walau apa pown trima kasih bnyk2 yer ZUZU~~sory tak dapat linkkan sebb dia takde blog hehehhe.....


hurm...mcm mana tak gemok aku dibuatnyer....

jgn segan2 lagik dtg umah yer hehhhe (0_O)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ok skang ni mari kita beralih kepada citer seterusnyer.....slama ni aku agak bengang dgn aku nyer phone skang ni....asyik2 off tak tentu pasal....so dlm planning seterusnya aku plan nak pakai phone ni NOKIA 5800 XPRESSMUSIC huhuhuh harap2 dpt la yer....


THE END


Photobucket
P/S = aku lapar tapi malas nak kuar.....padan muka aku....

8 comments :

suezensuzanna said...

owh...giler byk choc..nk sikit!!!... btw...entry selepas maaf bloggerwan n bloggerwati.. ader entry kan????

||| PöJìé PööH ||| said...

Waaahhhh nak sket!!
Pojie pun plan nk angkat hp baru gak..
Tgh kumpul duit..

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>
hurm tak pe la klu tak dapat baca hehehe....

pojie : ye mari kita berusahan beli phone tu....

farish H said...

nk gak cekelattt

eLLa said...

wahh cabrury..

bessszzz...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nak cadbury ^_^

r4v3 said...

nak tote

apLe dE gadiZ said...

wahh sedap nyer..
qief blanje ler ea..
ngehehehe..
tp btw aple ta mkn coklat..
hehehehe